Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PERWOLL Color 4 l (66 praní)

4,8 24 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PERWOLL Color 4 l (66 praní)

Prací prostriedok Perwoll Color s objemom 4 litre vyperie až 66 práčok bielizne. Perwoll Color má veľmi unikátne zloženie, ktoré umožňuje obnoviť farby bielizne a chráni pred vyblednutím farebných odtieňov. Perwoll Color zbavuje oblečenie zašednutia. Je vhodný na všetky druhy tkanín v žiarivých aj pastelových farbách.
Zloženie:
5 – 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, 5 – 15 % neiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, fosfonáty, parfum (amyl cinnamal, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, limonene), Benzisothiazolinone

 

Parametre a špecifikácia

Použitie

Farba bielizne Na farebnú bielizeň
Vlastnosti Zachovanie intenzity farby

Počet praní

Počet praní 66
Kód:  PPR047
Produktové číslo:  9000100460309

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02