Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PERSIL prací gél Deep Clean Plus Active Gel Regular 5 l, 100 praní

4,9 574 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PERSIL prací gél Deep Clean Plus Active Gel Regular 5 l, 100 praní

Koncentrovaný prací gél PERSIL Power Gel Regular s tekutým odstraňovačom škvŕn predstavuje univerzálny prací prostriedok na bielu a stálo farebnú bielizeň, ktorý je vhodný na ručné pranie a pre všetky druhy práčok. Jeho veľkou prednosťou je nemecká technológia ColdZyme s unikátnou kombináciou enzýmov, ktorá účinne odstraňuje nečistoty pri nízkej teplote už od 20 °C. Gél perfektne preniká do hĺbky vlákien, vďaka čomu si hravo poradí aj s veľmi odolnými a zaschnutými škvrnami. Vašu bielizeň zanecháva žiarivo čistú a sviežu. Aj napriek dokonale čistiacej sile zostáva prací gél k vláknam bielizne šetrný.

Kľúčové vlastnosti pracieho gélu PERSIL Power Gel Regular

  • Koncentrovaný prací gél na bielu a stálo farebnú bielizeň
  • Persil Power Gel Regular je vhodný na ručné pranie a pre všetky druhy práčok
  • Technológia ColdZyme s unikátnou kombináciou enzýmov
  • Spoľahlivé odstránenie odolných škvŕn už od 20 °C
  • Prací prostriedok je šetrný k vláknam

Použitie:
Prací gél nalejte do priehradky na prací prostriedok do práčky, nastavte prací program a zapnite práčku.
Zloženie:
5 až 15 % aniónové povrchovo aktívne látky, bieliace činidlá na báze kyslíka, < 5 % neiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, polykarboxyláty, fosfonáty, zeolity, enzýmy, optické zjasňovače, parfum (linalool)
Odporúčanie:
Prací gél nepoužívajte na pranie vlnených a hodvábnych textílií. Prípravok spôsobuje vážne podráždenie očí. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Používajte ochranné okuliare. Pri zasiahnutí očí niekoľko minút opatrne oplachujte vodou. Ak pretrváva podráždenie očí, vyhľadajte lekársku pomoc alebo ošetrenie.

Zloženie

Zloženie

5-<15% aniónové povrchovo aktívne látky, 5-<15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, <5 % fosfonáty, <5 % neiónové povrchovo aktívne látky, <5 % zeolity, <5 % polykarboxyláty, enzýmy, optické zjasňovače, parfum, Linalool.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Áno

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na bielu bielizeň
Vlastnosti Odstránenie škvŕn pri praní

Počet praní

Počet praní 100

Objem

Objem 5 000 ml

5-<15% aniónové povrchovo aktívne látky, 5-<15 % bieliace činidlá na báze kyslíka, <5 % fosfonáty, <5 % neiónové povrchovo aktívne látky, <5 % zeolity, <5 % polykarboxyláty, enzýmy, optické zjasňovače, parfum, Linalool.

'>
Kód:  PPR403
Produktové číslo:  9000101323047
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16