Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PERSIL DuoCaps Premium Color 32 ks

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 9,29 €/balenie
Pri kúpe 2-3 balenie 8,54 €/balenie
Pri kúpe 4 a viac balenie 8,17 €/balenie

PERSIL DuoCaps Premium Color 32 ks

Persil Duo-Caps Premium Color sú špeciálne vyvinuté kapsuly na farebnú bielizeň s unikátnou technológiou najsilnejších odstraňovačov škvŕn a rozjasňovačov pre dosiahnutie tých najlepších výsledkov pri vašom praní bez najmenšej námahy. Inovatívna receptúra ??s dvojkomorovou technológiou kombinuje Persil Duo-Caps aktívny odstraňovač škvŕn aj proti tým najodolnejším škvrnám s Persil rozjasňovačom pre žiarivú čistotu v jedinej dvojitej kapsule. Týmto jednoduchým a zároveň šetrným spôsobom dosiahnete, aby vaša bielizeň bola čistá, voňavá a bez škvŕn. Ľahké dávkovanie a zároveň dokonalé výsledky, vrátane zachovania žiarivosti farebného oblečenia.

Kľúčové vlastnosti Persil Duo-Caps Premium Color

  • Prémiové kapsuly na farebnú bielizeň
  • Zachováva žiarivosť farebného oblečenia, zabraňuje vyblednutiu a šednutiu
  • Inovatívne kapsuly Persil Duo-Caps Premium Color odstránia najodolnejšie škvrny
  • Kombinácia aktívneho odstraňovača škvŕn a rozjasňovača
  • Sviežosť, ktorá vydrží až 4 týždne
  • Nová dvojkomorová technológia
  • Pre dokonalé výsledky najjednoduchším spôsobom
  • Preddávkovaný tekutý prací prostriedok
  • Všetko v jednom pracom prostriedku

Príprava a použitie

Balenie obsahuje 32 kapsúl na 32 pracích dávok. Jedna kapsula na dávku bielizne do 4,5 kg, pre veľmi znečistenú bielizeň použite 2 kapsuly. Vhodné pre všetky stupne tvrdosti vody. Po vybraní kapsule balenie riadne uzavrite. Neprepichujte, nelámte, nekúskujte. Dotýkajte sa suchými rukami. Nepoužívajte na vlnené a hodvábne tkaniny.

Zloženie

15 – 30 % neiónové tenzidy
5 – 15 % mydlo
< 5 % fosfonáty
Zeolity
Enzýmy
Parfum (geraniol, limonene)

Skladovanie – skladujte pri izbovej teplote, +5 °C do +40 °C. Skladujte len v pôvodnom obale. Spotrebujte do 18 mesiacov od dátumu výroby uvedeného na obale.
Bezpečnostné upozornenie – Pozor, dráždi kožu. Spôsobuje vážne podráždenie očí. Škodlivý pre vodné organizmy, s dlhodobými účinkami. Obsahuje proteázu. Môže vyvolať alergickú reakciu. Uchovávajte mimo dosahu detí. PRI KONTAKTE S POKOŽKOU: Umyte veľkým množstvom vody. PRI ZASIAHNUTÍ OČÍ: Opatrne niekoľko minút oplachujte vodou. Ak používate kontaktné šošovky a ak je to možné, vyberte ich. Pokračujte vo vyplachovaní. Pokiaľ podráždenie očí pretrváva, vyhľadajte lekársku pomoc, ošetrenie. PO POŽITÍ: Vypláchnite ústa, nevyvolávajte zvracanie. Ihneď volajte Toxikologické informačné centrum alebo lekára. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku.

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Farba bielizne Na farebnú bielizeň

Počet kusov

Počet kusov 32 ks
Kód:  PPR419
Produktové číslo:  9000101340426
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02