Obnoviť stránku

PERSIL DuoCaps box 60 ks (2x 30 praní)

4,9 36 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PERSIL DuoCaps box 60 ks (2x 30 praní)

Kapsuly Persil DuoCaps predstavujú inovatívny prípravok, vďaka ktorému je pranie bielizne účinnejšie a zároveň jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Kapsula je vybavená dvoma komorami, v jednej sa nachádza tekutý odstraňovač škvŕn, v druhej prostriedok na dosiahnutie žiarivo bielej bielizne. Tieto duokapsuly obsahujú dvojnásobne koncentrovanejšie zloženie oproti iným pracím gélom, vďaka čomu zaručujú úplne dokonalý výsledok aj pri nízkych teplotách. Použitie kapsuly je jednoduché, rýchle a efektívne - stačí ju vložiť do bubna práčky ešte pred pridaním bielizne, pri kontakte s vodou sa začne ihneď rozpúšťať a priamo do vlákien bielizne sa tak dostane 100 % pracej sily.

Hlavné prednosti:

  • Dvojkomorové kapsuly
  • Tekutý odstraňovač škvŕn odstráni aj tie najodolnejšie nečistoty
  • Jednoduché použitie
  • Dokonalý výsledok aj pri nízkych teplotách
  • Na bielu a stálofarebnú bielizeň

Počet pracích dávok:
60
Zloženie:
15 - 30 % aniónové povrchovo aktívne látky, neiónové povrchovo aktívne látky, 5 - 15 % mydlo, < 5 % fosfonáty, optické rozjasňovače, enzýmy, parfum (butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, linalool)

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ bielizne Univerzálna
Kód:  PPR040
Produktové číslo:  9000100988872
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13