Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PERLAN netkaná textília 45 g, 21 × 24 cm/200 ks

4,9 49 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,69 €

PERLAN netkaná textília 45 g, 21 × 24 cm/200 ks

Táto mimoriadne sacia netkaná textília má široké spektrum použitia. Perlan absorbuje až 10-násobok vlastnej hmotnosti, je príjemný na dotyk a zdravotne bezpečný, vhodný aj na styk s potravinami. Zároveň je tento materiál pevný a odolný za sucha aj za mokra a netrhá sa. Netkaná textília Perlan sa preto používa pri hygiene, v zdravotníctve, v kozmetike, v domácnosti, nastyk s potravinami, v strojárstve, poľnohospodárstve, na čistenie elektronických zariadení, okuliarov a pod. Textília Perlan sa ľahko udržuje, môžete ju dokonca prať v práčke a v prípade likvidácie je ľahko ekologicky odbúrateľná, je možné ju likvidovať aj kompostovaním.

Kľúčové vlastnosti netkanej textílie PERLAN 21 × 24 cm/200 ks

  • Balenie všestranne použiteľnej netkanej textílie vo forme útržkov v balení po 200 kusoch
  • Pevný a odolný materiál za sucha aj za mokra
  • Mimoriadne sacia netkaná textília Perlan sa netrhá
  • Na využitie pri hygiene, v zdravotníctve, v kozmetike, v domácnosti, na styk s potravinami, v strojárstve, poľnohospodárstve, na čistenie elektronických zariadení a pod.
  • Netkaná textília Perlan absorbuje až 10-násobok vlastnej hmotnosti
  • Atestované Štátnym zdravotným ústavom Praha na priamy styk s pokožkou a potravinami
  • Netkanú textíliu Perlan môžete prať opakovane v práčke ako ktorúkoľvek inú látku
  • Ekologicky odbúrateľný materiál

Textília, ktorá má široké spektrum použitia

Textília Perlan je skvelá na umývanie detskej pokožky, omývanie podložiek, detských stolíkov alebo ako podbradník. Pre svoje jedinečné schopnosti sa používa v zdravotníctve ako jednorazová podložka či prestieradlo pod pacientmi a na vyšetrovacie stoly v zdravotníctve a kozmetických centrách. V starostlivosti o klientov poslúži skvele ako utierka, uterák, predložka, žinka alebo sa z nehodajú ľahko vytvoriť vlhčené obrúsky a využitie je tak ešte širšie. Textília Perlan v kombinácii s odličovacím prípravkom jemne odstráni make-up. Široké možnosti využitia ponúka v domácnosti, kde je obľúbeným pomocníkom pri upratovaní v podobe jednorazových utierok, pri umývaní okien, kúpeľne aj kuchyne, riadu a podláh. Pretože je vhodná aj na styk s potravinami,  často sapoužíva ako prekvapkávajúci filter na filtráciu mlieka alebo olejov a to nielen v domácnosti, ale aj pri výrobe chipsov, chrumiek, orieškov a mandlí. Sacia netkaná textília Perlan je skvelá aj na čistenie elektronických zariadení, ako sú notebooky, displeje mobilných telefónov, TV ovládače a ďalšie. V tomto balení nájdete 200 ks útržkov s rozmermi 21 × 24 cm.

Zloženie

100% viskóza

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 200 ks

Špecifické vlastnosti

Špecifické vlastnosti Bez alkoholu, Eko/bio, S rastlinnými výťažkami

Typ pokožky

Typ pokožky Normálna, Citlivá (sensitive), Detská

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Typ

Typ Skladané/uteráky
Motív Nie

Rozmery

Dĺžka 0,21 m (0,21 m)
Šírka 24 cm (24 cm)

Počet kusov v balení

Počet kusov v balení 200 ks
Kód:  BABY21299
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8595241790404
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02