Obnoviť stránku

PERL WEISS Profesionálne domáce bielenie zubov 4.0

23,90 €

PERL WEISS Profesionálne domáce bielenie zubov 4.0

Prípravok na bielenie zubov – s okamžitým účinkom, až o 4 stupne belšie zuby po 15 minútach, maximálny účinok až o 8 stupňov belšie zuby po 7 dňoch, trojfázové zloženie, tvarovateľné zubné formy, ochranný gél Repair & Protect, inovatívna technológia bez peroxidu vodíka

Zloženie

3-fázový gél na bielenie zubov Zloženie: glycerín, voda, hydrogénuhličitan sodný, kyselina ftalimidoperoxykaproová, C12-18 alkylsulfát sodný, karbomér, xylitol, bylinný olej Mentha spicata, hydrogenovaný hydrolyzát škrobu, benzoan sodný, šťava z listov aloe barbadensis, citrát sodný, xantánová guma, olej zo semien Punica Granatum, bromelain, papaín, kvetový olej Anthemis Nobilis, C12-15 pareth-5, glukonát železnatý, kyselina citrónová, sorban draselný, limonén, linalool. Repair & Protect gél Zloženie: Aqua (voda), glycerín, sorbitol, hydroxyapatit vápenatý, šťava z listov Aloe Barbadensis, olej Cocos Nucifera, kokosulfát sodný, karbomér, pyrofosfát tetrasodný, petrolát, xantánová guma, extrakt z kvetov Chamomilla Recutita, olej Mentha Piperita, sacharín sodný, tokoferyl-acetát, CI 42090, kyselina citrónová, sorban draselný, benzoan sodný, limonén.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie
Kód:  ZUB2109
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4008890009352

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02