Obnoviť stránku

PERCY NOBLEMAN Shave cream 175 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PERCY NOBLEMAN Shave cream 175 ml

Krém na holenie PERCY NOBLEMAN Shave cream s objemom 175 ml sa šetrne stará o mužskú pleť a fúzy. Vytvára hladkú krémovitú penu, ktorá uľahčuje sklz strojčeka či žiletky po pokožke a tým zaručuje hladké oholenie. Pokožku upokojuje, chráni pred vysušením a zabraňuje jej podráždeniu vznikajúcemu pri holení. Zanecháva jej príjemne voňajúcu jantárovú, tabakovú a vanilkovou vôňu. Balenie v klasickom tégliku umožňuje jednoduchú aplikáciu a skladovanie prípravku. Pre dokonalé oholenie bez známok podráždenia a vysušenia pleti sa stane krém na holenie PERCY NOBLEMAN vaším nenahraditeľným pomocníkom.
Použitie:
Opláchnite tvár teplou vodou. Malé množstvo krému aplikujte na navlhčenú pleť, rozotrite prstami a potom ohoľte fúzy bežným spôsobom.
Zloženie:
Aqua (Water), Stearic Acid, Myristica Acid, Potassium Hydroxide, Coconut Acid, Glycerín, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Krém

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  KSMU0364
Produktové číslo:  638037455397

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01