Obnoviť stránku

PERCY NOBLEMAN Beard Sada

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PERCY NOBLEMAN Beard Sada

Spoločnosť PERCY NOBLEMAN vyrába prírodné produkty pre mužov a pravých gentlemanov. Luxusná darčeková kolekcia pánskej kozmetiky tejto značky obsahuje päť unikátnych produktov na starostlivosť o fúzy, špeciálne nožnice a drevený hrebeň na fúzy. Balenie obsahuje vyživujúci olejový kondicionér na fúzy Beard Conditioning Oil, šampón na fúzy Beard Wash, balzam na fúzy Beard Balm, vosk na fúzy a vlasy Beard and Hair Wax a vosk na fúzy Moustache Wax. Všetky tieto produkty PERCY NOBLEMAN sú zabalené v nádhernom drevenom boxe, ktorý bol ručne vyrobený z toho najkvalitnejšieho dreva.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy na fúzy PERCY NOBLEMAN Beard Set

  • Luxusná darčeková súprava s 5 jedinečnými kozmetickými produktmi na starostlivosť o fúzy
  • Obsahuje PERCY NOBLEMAN Beard Conditioning Oil
  • PERCY NOBLEMAN Beard Wash
  • PERCY NOBLEMAN Beard Balm
  • PERCY NOBLEMAN Beard & Hair Wax
  • PERCY NOBLEMAN Moustache Wax
  • Balenie obsahuje aj značkové nožnice a hrebeň
  • Darčeková kolekcia PERCY NOBLEMAN v nádhernom drevenom boxe

Zmäkčujúci a vyživujúci PERCY NOBLEMAN Beard Conditioning Oil

Vyživujúci olejový kondicionér PERCY NOBLEMAN zanecháva fúzy jemné, zmäkčuje a vyživuje ich. 99 % zloženia je rastlinného pôvodu, výrobok je prírodnou alternatívou syntetických silikónov, takže nezanecháva po nanesení mastný film. Vyživujúci olej je doplnený o drevitú vôňu Percy Nobleman s jemnými tónmi vanilky a bergamotu. Olej bude skvelým pomocníkom pri starostlivosti o vaše fúzy, pretože vám ich pomôže udržať hladké a zabráni svrbeniu spôsobenému rastom nových fúzov.

Použitie:
Malé množstvo oleja rozotrite v dlaniach. Potom rovnomerne vmasírujte do korienkov fúzov a pokožky.

Zloženie:
Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrogenated Etylhexyl Olivate, Sclerocarya Birrea Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Parfum (Fragrance), Linalool, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Citronellol, Citral.

PERCY NOBLEMAN Beard Wash zo 100 % prírodných zložiek

Hydratujúci a vyživujúci šampón na fúzy PERCY NOBLEMAN sa skladá zo 100 % z prírodných zložiek, z toho je 95 % organických. Beard Wash je odporúčané používať každý deň. Už po niekoľkých dňoch používania pocítite, že sú vaše fúzy silnejšie, čistejšie a dokonale vyživené. Vôňa cédrového dreva a esenciálnych olejov z limetky podčiarknu celkový efekt tohoto šampónu.

Použitie:
Naneste šampón na ruky a jemne votrite do fúzov, kým šampón nezačne peniť. Nechajte pôsobiť a opláchnite.

Zloženie:
Aqua (Water), Potassium Oleate, Potassium Cocoate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Potassium Citrate, Sodium Chloride, Citric Acid, Limonene, Citral

PERCY NOBLEMAN Beard Balm na styling

Balzam PERCY NOBLEMAN Beard Balm s vyživujúcimi a modelujúcimi vlastnosťami fúzy zmäkčuje, hydratuje a udržuje v žiaducom tvare po celý deň. Zároveň sa stará o pokožku, ktorú zbavuje nepríjemného svrbenia. Obsahuje blahodarný jojobový olej, ktorý reguluje mastnotu pleti. Dopĺňa ho bambucké maslo s výnimočnými zmäkčujúcimi a hydratačnými účinkami a nakoniec včelí vosk, ktorý dodá fúzom požadovaný tvar. Brazílsky olej babassu dodá fúzom neodolateľný lesk. Vôňa balzamu PERCY NOBLEMAN v sebe prelína cédrové drevo, pačuli a esenciálny olej z pomaranča.

Použitie:
Malé množstvo balzamu rozohrejte v dlaniach a naneste na fúzy.

Zloženie:
Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cera Alba (Beeswax), Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cedrus Atlantica (Cedarwood) Bark Oil, Citrus Sinensis (Orange) Peel Oil Expressed, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil, Tocopherol, Limonene.

PERCY NOBLEMAN Beard & Hair Wax zaručí prirodzený vzhľad

Vosk na vlasy a fúzy PERCY NOBLEMAN je veľmi kvalitný stylingový prípravok so silným fixačným účinkom. Pomáha ľahšie dotvarovať účes a vytvára dokonalý styling u všetkých typov fúzov a vlasov. Dodáva im prirodzene vyzerajúci vzhľad. Príjemná svieža vôňa bergamotu a pomaranča vaše vlasy nádherne prevonia. Jeho zloženie obsahuje viac ako 95 % ingrediencií prírodného pôvodu. Prípravok je príjemný na dotyk, vlasy nezaťažuje a nezanecháva na nich žiadne nežiaduce zvyšky a lepivé stopy.

Aktívne látky:
Kokosový olej vyniká zvlhčujúcimi účinkami
Včelí vosk pomáha tvarovať a zafixovať fúzy a vlasy a poskytuje im výživu
Jojobový olej reguluje mastnotu pokožky a udržuje ju v rovnováhe
Olivový olej preniká do pokožky a dodáva jej potrebnú hydratáciu

Použitie:
Zahrejte v dlaniach malé množstvo vosku a vpracujte ho do suchých alebo vlhkých vlasov či fúzov. Prstami rozotrite po celej dĺžke a dotvarujte účes a tvar fúzov.

Zloženie:
Cocos Nucifera Oil, Cera Alba,** Simmondsia Chinensis Seed Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene,* Linalool,* Citral.*
*z prírodných zdrojov **organické

PERCY NOBLEMAN Moustache Wax poskytuje luxusnú starostlivosť

Vosk na fúzy PERCY NOBLEMAN je špičkový prípravok na každodennú starostlivosť o bradu a fúzy. Skvele slúži na ich tvarovanie a formovanie a uľahčuje ich úpravu. Dodáva im potrebnú výživu. Umožní vám vytvoriť jedinečný styling a udrží krásny vzhľad fúzov po celý deň. Jeho bohaté zloženie obsahuje bambucké maslo, arganový olej a včelí vosk. Rozmaznávajte svoje fúzy a doprajte im luxusnú starostlivosť s týmto voskom na prírodnej báze PERCY NOBLEMAN Moustache wax.

Aktívne látky:
Bambucké maslo
Arganový olej
Babassový olej
Včelí vosk

Použitie:
Rozohrejte malé množstvo vosku v dlaniach a naneste na fúzy. Upravte do požadovaného tvaru.

Zloženie:
Cera Alba, Butyrospermum Parkii Butter, Orbignya Oleifera Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Tocopherol, Citrus Aurantifolia Oil, Helianthus annuus Seed Oil, Limonene,* Citral,* Geraniol.*
*z prírodných zdrojov

Hrebeň a nožnice PERCY NOBLEMAN vám budú slúžiť mnoho rokov

Drevený ručne vyrezávaný hrebeň značky PERCY NOBLEMAN vám s trochou starostlivosti vydrží veľa rokov. Je to robustný a silný hrebeň, ktorý je vhodný ako na úpravu vlasov, tak i fúzov. Nožnice PERCY NOBLEMAN sú ručne vyrobené z odolnej uhlíkovej ocele. Ľahko a jednoducho s nimi upravíte bradu alebo fúzy. Nožnice nenechávajte ležať v mokre, mohli by začať hrdzavieť. Čepele pravidelne olejujte.

Rozmery hrebeňa:
6,3 × 12,7 cm

Dĺžka nožníc:
11,4 cm

Kód:  VBAL493
Produktové číslo:  638037455267

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08