Obnoviť stránku

PAUL MITCHELL Tea Tree Special Conditioner 300 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PAUL MITCHELL Tea Tree Special Conditioner 300 ml

Kondicionér PAUL MITCHELL Tea Tree Special Conditioner je špeciálny kozmetický prípravok na ošetrenie vlasov, ktorý spĺňa najvyššie nároky na starostlivosť o vlasy a zároveň poskytuje skvelý zážitok pri starostlivosti o ne. Kondicionér uvoľňuje strapaté vlasy, posilňuje ich vitalitu a vďaka špeciálnej receptúre s austrálskym čajovníkom poskytuje dokonalý relaxačný zážitok.
Olej z čajovníka preukazuje už po stáročia svoju osviežujúci a oživujúci silu.Kondicionér obsahuje koncentrát z austrálskeho čajovníka v jeho najčistejšej forme. Je vhodný pre starostlivosť o vaše vlasy a uľahčuje styling a finálnu úpravu vlasov. Prírodný olej z austrálskeho čajovníka obsahuje 48 organických substancií, ktoré majú ochranné, osviežujúce a oživujúce účinky.
Kondicionér je vhodný pre všetky typy vlasov. Stará o vaše vlasy silou prírody, robí je svieža, mäkké a ľahko udržiavateľné. Vaše vlasy budú mať po jeho použití prirodzenú vitalitu a lesk. Tento luxusný kondicionér obsahuje aktívne hydratačné a leskotvorný komplex z mäty, awapuhi, henny, rozmarínu, Aloe Vera, morských rias a jojoby. Doprajte vašim vlasom dokonalú starostlivosť prírodných látok, aby boli krásne a zdravé!
Aktívne látky:
  • Koncentrát z austrálskeho čajovníka uľahčuje styling a finálnu úpravu vlasov, má ochranné, osviežujúce a oživujúce účinky.
  • Awapuhi, henna, rozmarín a jojoba vlasom dodávajú hydratáciu a prirodzený lesk.
  • Aloe Vera pokožku hlavy ošetruje a upokojuje.
  • Mäta pokožku hlavy osviežuje.
  • Morské riasy zaisťujú výživu a hydratáciu vlasov.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Objem:
300 ml

Kód:  KSVL1685

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09