Obnoviť stránku

PAUL MITCHELL Heat Seal 500 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PAUL MITCHELL Heat Seal 500 ml

Vlasový sprej PAUL MITCHELL Heat Seal je špeciálny kozmetický prípravok so stylingovými účinky, ktorý je vhodný pre všetky typy vlasov. Chráni vlasy proti vlhkosti a dodáva im optimálnu výživu a starostlivosť. Tento sprej veľmi účinne pomáha s finálnou úpravou vašich vlasov a navyše posilňuje a zlepšuje vlasovú štruktúru. Jeho použitie je vhodné najmä pri tepelnej úprave vlasov, napríklad pri fénovaní alebo pri žehlení.
Tento multifunkčný sprej k vám teraz prichádza v praktickom a výhodnom maxi balenia. Obsahuje aktivovanú mixtúru tých najkvalitnejších prírodných substancií, ktoré vaše vlasy dokonale ošetrí, vyživí a ochráni. Vlasy budú po jeho použití pružné a hodvábne lesklé. Doprajte svojim vlasom luxusnú starostlivosť prírody, aby boli zdravé, lesklé a prirodzene krásne!
Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov.
Objem:
500 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  KSVL1806

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18