Obnoviť stránku

PATCHNESS Paris Hydratense Mask

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PATCHNESS Paris Hydratense Mask

PATCHNESS Paris Hydratense Mask

Špeciálna gélová priľnavá maska ??Hydratense je určená pre intenzívnu hydratáciu a hĺbkovú regeneráciu pleti. Každá pleť je denne namáhaná vonkajšími škodlivými vplyvmi, ako sú rozmary počasia alebo znečistené životné prostredie a dochádza k jej vysušeniu, strate pružnosti a predčasnému starnutiu. Pleťová maska ??vašu pleť príjemne osvieži, navráti jej hydratačnú rovnováhu a oživí jej vzhled.

Maska účinne predchádza predčasnému starnutiu pleti a vzniku vrások. Je vyrobená zo 100% prírodných vlákien BIO celulózy, ktorá pleť jemne rozmaznáva a pomocou účinných látok, ktoré sú do nej napustené pleť vyživuje a hydratuje. Jedinečná kombinácia výťažkov z aloe vera, kyseliny hyalurónovej a kolagénu navracia pleti prirodzenú pružnosť a pôsobí regeneračne na povrchu aj v hlbších vrstvách pleti. Dopřejte si speciální jednorázovou masku, která vaši pleť oživí a nádherně rozjasní!

Regeneračná gélová SOS maska ??pre sviežosť vašej pleti

Společnost PATCHNESS® Paris je francouzská společnost založená v roce 2013 v Paříži, která se zabývá moderní dermokosmetikou. Rodinný team sa venuje vývoju špeciálnych kozmetických masiek, ktoré sa prikladajú na pleť a postupne do nej uvoľňujú účinné látky zaisťujúce intenzívnu výživu, hydratáciu a regeneráciu pleťových buniek. Masky sú vyrábané z najlepších dostupných materiálov, ktoré sú 100% prírodné a majú schopnosť prenášať aktívne látky do pleti. Perfektné prepojenie séra a jemného obkladového materiálu zaisťuje vysokú a veľmi rýchlu účinnosť masky. 

Jemná gélová maska ??hydratense váži len niekoľko gramov a je vyrobená z BIO celulózy tvorenej 100% prírodnými vláknami. Maska je napustená výťažky z rastliny aloe vera, ktoré pleť osviežujú, upokojujú a umožňujú lepšie priepustnosť ostatných účinných látok do pleti. Navyše majú antibakteriálne a protizápalové účinky, ktoré pleť chránia. Ďalšiu významnú a hojne zastúpenou zložkou je kyselina hyalurónová, ktorá podporuje intenzívnu hydratáciu. Obsah kolagénu v maske pleť vypína a zdokonaľuje. Maska začína účinkovať ihneď po priložení, okamžite dodá pleti potrebnú energiu, rozjasní ju a nádherne oživí. Jedinečným spôsobom vyhladí vrásky a dokonale vypne pleť. Pomozte své pleti hydratační maskou nové generace, která odstraní všechny známky jejího předčasného stárnutí!                                                                                                    

vlastnosti masky

  • maska ??rýchlo a intenzívne ošetruje pleť
  • oživuje pleť a vyhladzuje vrásky
  • dodáva pleti hĺbkovú hydratáciu a výživu
  • má pohodlné a jednoduché použitie
  • príjemne osviežuje a upokojuje pleť
  • má antibakteriálne a protizápalové účinky
  • odstraňuje známky predčasného starnutia pleti
  • rozjasňuje a vypína pleť
  • regeneruje pleťové bunky

zloženie masky

VODA - GLYCERÍN - KYS. HYALURÓNOVÁ - ROZPUSTNÝ KOLAGÉN - KYS. CITRÓNOVÁ - citrát sodný (ALKALIZÁTOR) - ALOE PRAVÁ PRÁŠOK ZO ŠŤAVY LISTOV - Nátriumbenzoát (konzervant) - fenoxyetanol (konzervant) - polyakrylát 13 - disodium EDTA - trietanolamínu - POLYISOBUTENE - Polysorbate 20 - sorbitanu ISOSTEARATE - EXYL Cinnamal-HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE carboxaldehyde -LINALOOL-BIOSACCHARIDE GUM-1-ACRYLATES / C 10-30 ALKYL acrylate CROSSPOLYMER- PARFUMÁCIE

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Umývacia

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam
Kód:  KSPL1832
Produktové číslo:  3760241500161

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02