Obnoviť stránku

PATCHNESS Paris Eye Patch Collagen

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PATCHNESS Paris Eye Patch Collagen

PATCHNESS Paris Eye Patch Collagéne

Očná priľnavá maska ??Patchness je SOS pomocou pre citlivé a unavené očné okolie. Je určená pre intenzívnu hydratáciu, výživu a ochranu pleti pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Krehká pleť v okolí očí je denne veľmi namáhaná, ničí ju najmä znečistené životné prostredie, rozmary počasia, ale aj častá mimika tváre. Maska má vyhladzujúci a vypínací účinky, rýchlo eliminuje výskyt vrások a perfektne pleť spevňuje. Rýchle regeneračné účinky masky navracia očnému okoliu jemnosť, pevnosť a mladistvý vzhled počas iba 20 minút. Hýčkejte svou pleť účinnou pleťovou maskou, která rychle a snadno rozzáří vaše oční okolí!

Účinná očná maska ??spoľahlivo predchádza predčasnému starnutiu pleti a vzniku vrások v okolí očí. Je vyrobená z kolagénových membrán a prírodných výťažkov, ktoré jemne hýčkajúci pleť. Aloe vera pleť príjemne upokojuje, dodáva jej hydratáciu, pružnosť a jas, vinič pleť spevní a posilní. Kyselina hyalurónová zabezpečuje hydratačnú rovnováhu očného okolia a vitamíny pleť posilňujú aj chráni proti vonkajším škodlivým vplyvom. Bohaté zloženie masky pleť zdokonaľuje a dodáva jej odpočinutý a mladistvý vzhled. Dodejte své pleti potřebné látky, aby byla zdravá, svěží a přirozeně krásná!

Pre žiarivé očné okolie počas malej chvíľky

Společnost PATCHNESS® Paris je francouzská společnost založená v roce 2013 v Paříži, která se zabývá moderní dermokosmetikou. Rodinný team sa venuje vývoju špeciálnych kozmetických masiek, ktoré sa prikladajú na pleť a postupne do nej uvoľňujú účinné látky zaisťujúce intenzívnu výživu, hydratáciu a regeneráciu pleťových buniek. Masky sú vyrábané z najlepších dostupných materiálov, ktoré sú 100% prírodné a majú schopnosť prenášať aktívne látky do pleti. Perfektné prepojenie séra a jemného obkladového materiálu zaisťuje vysokú a veľmi rýchlu účinnosť masky. 

Prikladacie očná maska ??váži len niekoľko gramov, je vyrobená z prírodných ingrediencií, ktoré pleť účinne regenerujú a spevňujú. Balenie obsahuje 5 párov masky, ktoré sa prikladajú na okolie očí a pôsobí na neho blahodarne. Maska rýchlo a šetrne odstraňuje tmavé kruhy a opuchy v okolí očí. Začína účinkovať ihneď po priložení, okamžite pleť hĺbkovo hydratuje, dodáva jej potrebnú energiu, nádherne ju rozjasňuje a navracia jej zdravý a mladistvý vzhled. Používajte luxusné očné masku, aby vaša pleť bola hladká, jemná a krásna!                                                     

vlastnosti masky

  • maska ??vyhladzuje očné okolie a dodáva mu zdravý vzhled
  • má extrémne rýchle účinky
  • chráni pleť pred vonkajšími škodlivými vplyvmi
  • oživuje pleť a redukuje vrásky
  • dodáva pleti v okolí očí hĺbkovú hydratáciu a výživu
  • má pohodlné a jednoduché použitie
  • príjemne pleť osviežuje a upokojuje
  • odstraňuje známky predčasného starnutia pleti
  • rozjasňuje pleť
  • odstraňuje tmavé kruhy a opuchy okolo očí
  • posilňuje obranyschopnosť pleti
  • balenie obsahuje 5 párov masky

zloženie masky

VODA - KOLAGÉN - GLYCERÍN - kyselina hyaluronová - alantoín - Vinič EXTRAKT - VITAMÍN C - VITAMÍN A - ALOE PRAVÁ EXTRAKT - RUŽA KELTSKÁ EXTRAKT

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ krému

Typ Maska na oči

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, Regeneračný, Lifting a spevnenie, Proti opuchom/kruhom pod očami

Typ

Typ Zlupovacia

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam
Kód:  KSPL1829
Produktové číslo:  3760241500017

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16