Obnoviť stránku

PATCHNESS Paris City Mask

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PATCHNESS Paris City Mask

PATCHNESS Paris City Mask

Jednorazová priľnavá maska ??City je určená pre intenzívne čistenie, hydratáciu a ochranu pleti pred voľnými radikálmi. Jemná pleť na tvári je denne namáhaná vonkajšími škodlivými vplyvmi, ničí ju najmä znečistené životné prostredie vo veľkých mestách. Často dochádza k nadmernému vysušeniu pleti, jej únave, strate pružnosti a predčasnej tvorbe vrások. Antioxidačné pleťová maska ??pleť hĺbkovo hydratuje, regeneruje tkanivové štruktúry, nádherne pleť rozjasňuje a príjemne ju osviežuje. Rychle a jednoduše vaši pleť vyčistí a dodá jí odpočatý a mladistvý vzhled.

Účinná antioxidačné maska ??spoľahlivo predchádza predčasnému starnutiu pleti a vzniku vrások. Je vyrobená zo 100% prírodných vlákien jemné BIO celulózy, ktorá pleť jemne rozmaznáva a pomocou účinných látok, ktoré sú do nej napustené pleť čistí, hydratuje a zjemňuje. Jedinečná kombinácia výťažkov zo zeleného čaju, kapucínky a moringy má ochranné a upokojujúce účinky, perfektne čistí upchaté pleťové póry, prevzdušní pleť a odstráni z nej všetky nečistoty. Myslete na svou pleť a věnujte jí zaslouženou pozornost pomocí čisticí masky City!

Osviežujúca maska ??pre jemnosť, sviežosť a krásu pleti

Společnost PATCHNESS® Paris je francouzská společnost založená v roce 2013 v Paříži, která se zabývá moderní dermokosmetikou. Rodinný team sa venuje vývoju špeciálnych kozmetických masiek, ktoré sa prikladajú na pleť a postupne do nej uvoľňujú účinné látky zaisťujúce intenzívnu výživu, hydratáciu a regeneráciu pleťových buniek. Masky sú vyrábané z najlepších dostupných materiálov, ktoré sú 100% prírodné a majú schopnosť prenášať aktívne látky do pleti. Perfektné prepojenie séra a jemného obkladového materiálu zaisťuje vysokú a veľmi rýchlu účinnosť masky. 

Prikladacie pleťová maska ??City váži len niekoľko gramov a je vyrobená zo 100% biocelulózy. Maska obsahuje výťažky zo zeleného čaju, ktoré majú antioxidačné vlastnosti, pleť účinne regenerujú a spevňujú. Kapucínky a moringa obsahujú celý rad vitamínov a ďalších dôležitých látok, ktoré na pleť pôsobí blahodarne a jemne ju čistí. Maska začína účinkovať ihneď po priložení, okamžite pleť hĺbkovo čistí, dodáva jej potrebnú energiu, nádherne ju rozjasňuje a navracia jej mladistvý vzhled. Používajte luxusné masku City, aby vaša pleť bola čistá, jemná a krásna!                                                     

vlastnosti masky

  • maska ??rýchlo a intenzívne čistí pleť
  • chráni pleť pred vonkajšími škodlivými vplyvmi
  • dodáva pleti odpočinutý a mladistvý vzhled
  • oživuje pleť a vyhladzuje vrásky
  • dodáva pleti hĺbkovú hydratáciu a výživu
  • má pohodlné a jednoduché použitie
  • príjemne pleť osviežuje a upokojuje
  • odstraňuje známky predčasného starnutia pleti
  • rozjasňuje a vypína pleť
  • posilňuje obranyschopnosť pleti

zloženie masky

AQUA-GLYCERÍN-Phenoxyethanol-POLYACRYLATE-13-ACRYLATES / C 10-30 ALKYL acrylate CROSSPOLYMER-trietanolamín-POLYISOBUTENE-propylén GLYCOL-disodium EDTA-BIOSACCHARIDE GUM-1-CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT-Polysorbate 20-Sorbitan ISOSTEARATE-Tropaeolum majus FLOWER LEAF STEM EXTRACT-MALTODEXTRÍN-moringy PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT-METHYLISOTHIAZOLINONE-LINALOOL-ETHYLHEXYLGLYCERIN-PARFUM (Fragrance).

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Čistenie
Kód:  KSPL1833
Produktové číslo:  3760241500147

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17