Obnoviť stránku

Parrot POT Brick Red

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Parrot POT Brick Red

Radi si užívate pohľad na zeleň vo vašej pracovni alebo obývačke? S údržbou obľúbených rastlín vám odteraz pomôže Parrot Pot. Je to šikovný kvetináč, ktorý sa dokáže o rastlinu postarať sám až na jeden celý mesiac. Vo vnútri má zabudované senzory slnečného svetla, teploty, zvlhčenia pôdy, hnojiva a zásobník vody. Skvele sa hodí aj pre vonkajšie použitie.

S kvetináčom môžete komunikovať cez Bluetooth a tak na diaľku zistiť stav vašej rastlinky. Máte k dispozícii aplikáciu (iOS, Android), ktorá obsahuje databázu vyše 7 000 druhov rastlín. Vďaka nej zistíte optimálnu úroveň všetkých ukazovateľov v prehľadných grafoch. Kvetináč má tiež integrovanú nádržku na vodu s objemom 2,2 l. Tá v optimálnych dávkach zavlažuje pôdu. Ak sa vydáte na dovolenku, dokáže zalievať rastlinku celý mesiac.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Pestovanie vonkajšie/vnútorné

Monitoring:
Slnečné svetlo
Vlhkosť pôdy
Hnojivo
Teplota vzduchu
Zásobník vody

Rozhranie:
Bluetooth
Kompatibilné OS:
iOS, Android

 
 
 
 
Kód:  FTBA002f
Produktové číslo:  PF901021
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08