Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PARODONTAX Kompletná ochrana Whitening 3× 75 ml

5 17 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

PARODONTAX Kompletná ochrana Whitening 3× 75 ml

Zubná pasta Parodontax Kompletná ochrana Whitening s ôsmimi benefitmi pre silnejšie zuby a zdravšie ďasná pomáha zastaviť a predchádzať krvácaniu ďasien. Zároveň vďaka fluoridu pomáha zuby chrániť pred zubným kazom. Pri pravidelnom čistení zubov pastou Parodontax efektívne odstránite zubný plak. Zubná pasta Parodontax Kompletná ochrana Whitening šetrne odstraňuje škvrny z povrchu zubov a pomáha tak obnoviť ich prirodzenú belosť.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty Parodontax Kompletná ochrana Whitening

  • Zubná pasta s fluoridom proti krvácaniu ďasien
  • Prináša 8 benefitov pre zdravšie ďasná a silnejšie zuby
  • Zubná pasta Parodontax Kompletná ochrana Whitening šetrne odstraňuje škvrny z povrchu zubov
  • Poskytuje intenzívnu sviežosť po dobu niekoľkých hodín
  • Obsahuje fluorid, ktorý predchádza tvorbe zubného kazu

Čo to znamená, keď vám krvácajú ďasná?

Pľuvanie krvi pri čistení zubov nie je normálne. V skutočnosti by mohlo byť počiatočným príznakom ochorenia ďasien a prvou zastávkou na ceste k strate zubov. Či už uvidíte krv v umývadle pri príležitostnom alebo každodennom čistení zubov, krvácanie z ďasien by ste nikdy nemali prehliadať. Bez ohľadu na to, čo považujete za príčinu krvácania svojich ďasien, je najlepšie si čo najskôr porozprávať so svojím zubárom. Vyšetrí vašu ústnu dutinu, spýta sa na symptómy a potom vám poradí najlepšiu liečbu krvácania ďasien.

Použitie:
Zuby si čistite dvakrát, nie viac ako trikrát denne. Obmedzte prehltnutie, vždy ju vypľujte.

Zloženie:
Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerín, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaín, Sodium saccharine, Sodium Fluoride, Titanium Dioxide, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491. Obsahuje fluorid sodný 0,31 % w/w (1 400 ppm F).

Zloženie

Zloženie:
Sodium Bicarbonate, Aqua, Glycerín, Hydrated Silica, Sodium Lauryl Sulfate, Aróma, Xanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine, Sacharín sodný, Fluorid sodný, Oxid titaničitý, Steviol Glycosides, Limonene, CI 77491. Obsahuje fluorid sodný 0,31% w/w (1400 ppm F).

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Univerzálna

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana ďasien, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 225 ml
Kód:  ZUB697
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2000012370687
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08