Obnoviť stránku

PARLABELLA Q10 Ultra Serum 28 ks

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PARLABELLA Q10 Ultra Serum 28 ks

Doprajte svojej pleti tú najlepšiu starostlivosť, ktorú bude nemožné prehliadnuť! V tom vám pomôže sérum Parlabella v kapsuliach, ktoré obsahujú koenzým Q10 s technológiou Lipogard. Vďaka tejto starostlivosti bude vaša pleť úplne chránená proti voľným radikálom a zároveň sa podporí prirodzený systém ochrany pokožky. Sérum navyše obsahuje vitamín E, starajúci sa o hydratáciu a antioxidačnú silu, a alfa-bisabolol, ktorý má za úlohu pleť upokojiť. Ak cítite, že vaša pokožka pomaly starne, koenzým Q10 si s tým dokáže hravo poradiť. Vo vnútri každej perličky je jedna dávka jemného hodvábneho séra, ktoré pleť vyhladzuje, pomáha ju posilniť a zregenerovať. Vaša pleť bude vyzerať nielen skvele, ale zároveň sa ubráni vplyvom, ako je napríklad stres či znečistené ovzdušie. Každá perla je vzduchotesná, bez konzervačných látok a vody, takže jej čistota nie je ohrozená.

Kľúčové vlastnosti séra Parlabella Q10

  • Sérum s technológiou Lipogard obsahuje 28 kapsúl
  • Koenzým Q10 pleť vyhladzuje, posilňuje a regeneruje
  • Sérum navyše obsahuje vitamín E a alfa-bisabolol
  • Vaša pleť je po aplikácii séra chránená proti voľným radikálom a vonkajším vplyvom
  • Sérum je dermatologicky testované
  • Vyrobené v Taliansku

Technológia Lipogard dodá vašej pleti dokonalý vzhľad

Koenzým Q10 využíva technológiu Lipogard, ktorá poskytuje optimálnu a vyrovnanú zmes vitamínov E a Q10, aby vyplnila vytvorenú medzeru prirodzenej ochrany pleti a bojovala proti známkam starnutia. Vaša pleť potom vyzerá o poznanie pevnejšie, jemnejšie a zjednotene tónovaná. Každá kapsula so sérom je čistá, účinná a koncentrovaná. So sérom Parlabella sa budete cítiť vo skvelej kondícii a budete pripravená na všetky výzvy dňa.

Použitie:
Sérum aplikujte každé ráno alebo večer na dôkladne vyčistenú pleť. Odstrihnite alebo odlomte hrot kapsule, vytlačte množstvo séra na končeky prstov a jemne vmasírujte do pokožky. Neoplachujte. Sérum je tiež vhodné ako podklad pod make-up.

Parametre a špecifikácia

Účinok

Účinok Vyživujúci, Regeneračný
Kód:  PLK478
Produktové číslo:  8000137820085
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03