Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PANTENE Pro-V Miracles Molecular Bond Repair Shampoo 1000 ml

5 1 hodnotení
19,90 €

PANTENE Pro-V Miracles Molecular Bond Repair Shampoo 1000 ml

Chceli by ste mať vždy čisté a zdravé vlasy? Tak iste potrebujete šampón Pantene s objemom 1000 ml. Bez strieborného šampónu sa nezaobídu blondínky, ktoré sa chcú zbaviť žltého tónu vo vlasoch. Tento typ šampónu nie je vhodný na bežné umývanie vlasov, využitie nájde len pri zosvetľovaní farby. PANTENE Pro-V Miracles Molecular Bond Repair Shampoo 1000 ml najlepšie poslúži na poškodené vlasy. Tento druh je vhodný pre ženy. Ak máte radšej tekutý (klasický) šampón, potom istotne uvítate tento typ. Ak chcete mať dokonale hydratované vlasy, zvolili ste správny typ. Vďaka svojmu zloženiu vyživuje a regeneruje vaše vlasy. Tento šampón radíme medzi hĺbkovo čistiace. Šampón s vitamínmi zaistí to najlepšie pre vašu „hrivu“.

Najdôležitejšie parametre šampónu PANTENE Pro-V Miracles Molecular Bond Repair Shampoo 1000 ml

  • Pomocou tohto šampónu budú vaše vlasy žiariť čistotou a zdravím
  • Strieborný šampón premení vašu žltú blond na studený odtieň
  • Šampón Pantene má objem 1000 ml
  • Typ vlasov: poškodené
  • Dámsky šampón
  • Vlasy budú potom hydratované
  • Prispieva k nevyhnutnej regenerácii a výžive vlasov
  • Hĺbkovo čistiaci šampón
  • Typ PANTENE Pro-V Miracles Molecular Bond Repair Shampoo 1000 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie s vitamínmi

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide MEA, Glycol Distearate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Stearyl Alcohol, glycerín, Cetyl Alcohol, Sodium Salicylate, Dimethiconol, Dimethicone, Panthenyl Ethyl Ether, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Hexyl Cinnamal, Sodium Hydroxide, Trihydroxystearin, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Polyquaternium-6, Tetrasodium EDTA, Trideceth-10, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool, Histidine, Biotín, Benzyl Alcohol, Triethylene Glycol, Propylene Glycol

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Účinok

Účinok Hydratácia, Regenerácia, Výživa, Hĺbkové čistenie, Posilnenie

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené

Objem

Objem 1 000 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL8145
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216388511

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11