Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PANTENE Pro-V Miracles Lift & Volume Thickening Shampoo 1000 ml

19,90 €

PANTENE Pro-V Miracles Lift & Volume Thickening Shampoo 1000 ml

Prajete si, aby vaše vlasy žiarili čistotou a boli zdravé? Tak iste budete spokojní so šampónom Pantene s objemom 1000 ml. Bez strieborného šampónu sa nezaobídu blondínky, ktoré chcú docieliť skôr chladný tón blond farby. Tento typ šampónu však nenahrádza bežnú starostlivosť, iba zosvetľuje žltkasté odtiene. PANTENE Pro-V Miracles Lift & Volume Thickening Shampoo 1000 ml najviac oceníte, pokiaľ máte jemné a slabé a rednúce vlasy. Hodí sa pre ženy. Ak by ste chceli radšej tekutý (klasický) šampón, potom istotne uvítate tento typ. Ak sa trápite častým vypadávaním vlasov, môžete sa spoľahnúť na pomoc tohto typu šampónu. Vaši známi vám budú iste závidieť mimoriadny objem vašich vlasov. Šampón bez silikónov a s vitamínmi poskytne to najlepšie pre vaše vlasy.

Základné parametre šampónu PANTENE Pro-V Miracles Lift & Volume Thickening Shampoo 1000 ml

  • Tento šampón zaistí vašim vlasom zdravie a krásu
  • Strieborný šampón sa postará o chladný blond odtieň vašich vlasov
  • Šampón Pantene má objem 1000 ml
  • Typ vlasov: jemné a slabé a rednúce
  • Dámsky šampón
  • Veľmi účinný proti vypadávaniu vlasov
  • Pre zdravé a husté vlasy
  • Typ PANTENE Pro-V Miracles Lift & Volume Thickening Shampoo 1000 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie bez silikónov a s vitamínmi

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Xylenesulfonate, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Sodium Citrate, Sodium Salicylate, Panthenyl Ethyl Ether, Panthenol, Hexyl Cinnamal, Sodium Hydroxide, glycerín, Tetrasodium EDTA, Linoleamidopropyl Pg-Dimonium Chloride Phosphate, Propylene Glycol, Linalool, Hydroxycitronellal, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Geraniol, Citronellol, mentol, Histidine, Mentha Piperita Flower/Leaf/Stem Oil, Mentha Arvensis Leaf/Stem Oil, Biotín, Tocopheryl Acetate

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez silikónov, S vitamínmi

Účinok

Účinok Vypadávanie, Objem, Posilnenie

Typ vlasov

Typ vlasov Jemné, Slabé a rednúce

Objem

Objem 1 000 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL8143
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216388436

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19