Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PANTENE Pro-V Miracles Grow Strong Shampoo 1000 ml

19,90 €

PANTENE Pro-V Miracles Grow Strong Shampoo 1000 ml

Prajete si, aby vaše vlasy žiarili čistotou a boli zdravé? Potom pre vás bude tou správnou voľbou šampón Pantene s objemom 1000 ml. Strieborný šampón poteší všetky blondínky, ktoré chcú docieliť skôr chladný tón blond farby. Tento typ šampónu nie je ideálny ako náhrada bežného umývania vlasov, využitie nachádza len v zosvetľovaní odtieňa. PANTENE Pro-V Miracles Grow Strong Shampoo 1000 ml sa najviac hodí na poškodené, suché a slabé a rednúce vlasy. Hodí sa pre ženy. Ak máte v obľube tekutý (klasický) šampón, iste budete s týmto druhom spokojní. Šampón vám pomôže odstrániť lupiny. V prípade, že vás trápi časté vypadávanie vlasov, pri riešení vášho trápenia sa práve tento šampón stane vaším pomocníkom. Šampón s vitamínmi a s proteínmi oceníte pre jeho maximálnu starostlivosť o vašu hrivu.

Zásadné funkcie šampónu PANTENE Pro-V Miracles Grow Strong Shampoo 1000 ml

  • Vďaka tomuto šampónu budete mať vlasy čisté a zdravé
  • Strieborný šampón vás zbaví žltého odtieňa blond farby
  • Šampón Pantene s objemom 1000 ml
  • Typ vlasov: poškodené, suché a slabé a rednúce
  • Dámsky šampón
  • Ľahko vás zbaví lupín
  • Najlepší pomocník proti vypadávaniu vlasov
  • Typ PANTENE Pro-V Miracles Grow Strong Shampoo 1000 ml: tekutý (klasický)
  • Zloženie s vitamínmi a s proteínmi

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Citrate, Sodium Xylenesulfonate, Sodium Chloride, Stearyl Alcohol, Parfum, Dimethiconol, Citric Acid, Cetyl Alcohol, Sodium Benzoate, glycerín, Dimethicone, Sodium Salicylate, TEA-Dodecylbenzenesulfonate, Panthenyl Ethyl Ether, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Panthenol, Sodium Hydroxide, Trihydroxystearin, Trideceth-10, Polyquaternium-6, Tetrasodium EDTA, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Histidine, Biotín, Benzyl Alcohol, Triethylene Glycol, Propylene Glycol

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi, S proteínmi

Účinok

Účinok Lupiny, Vypadávanie

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché, Slabé a rednúce

Objem

Objem 1 000 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL8144
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216388504

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12