Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PANTENE Pro-V Infinitely Long 400 ml

5 9 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4,19 €

PANTENE Pro-V Infinitely Long 400 ml

Túžite po tom, aby vaše vlasy vyzerali vždy bezchybne? V tom prípade oceníte šampón Pantene s objemom 400 ml. Strieborný šampón poteší všetky blondínky, ktoré majú rady skôr chladný tón blond farby. Tento typ šampónu však nenahrádza bežnú starostlivosť, využitie nájde len pri zosvetľovaní farby. PANTENE Pro-V Infinitely Long 400 ml najlepšie poslúži na poškodené, suché a dlhé vlasy. Tento druh je vhodný pre ženy. Ak ste si obľúbili tekutý (klasický) typ šampónu, potom bude tento správna voľba. Ak chcete vlastniť absolútne hydratované vlasy,, týmto typom ste stavili na istotu.

Významné parametre šampónu PANTENE Pro-V Infinitely Long 400 ml

  • S pomocou tohto šampónu budú vaše vlasy čisté, zdravé a krásne
  • Strieborný šampón zaistí vašim vlasom studený blond odtieň
  • Šampón Pantene s objemom 400 ml
  • Typ vlasov: poškodené, suché a dlhé
  • Dámsky šampón
  • Vďaka nemu vlasy zostanú vždy hydratované
  • Druh PANTENE Pro-V Infinitely Long 400 ml: tekutý (klasický)

Zloženie

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Citrate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Xylenesulfonate, Stearyl Alcohol, Sodium Chloride, Cetyl Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Sodium Salicylate, Polyquaternium-6, Tocopheryl Acetate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Hydroxide, Trihydroxystearin, Tetrasodium EDTA, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Niacinamide, Hexyl Cinnamal, Histidine

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratácia

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché, Dlhé

Objem

Objem 400 ml

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL7759
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8700216058155

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14