Obnoviť stránku

PANTENE Intensive Repair Darčeková súprava 745 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PANTENE Intensive Repair Darčeková súprava 745 ml

Darčekový balíček s luxusnou kozmetickou taštičkou je plný kvalitných prípravkov pre každú ženu, ktorá sa rada stará o svoje vlasy. Kozmetická sada PANTENE Your Golden me time kit obsahuje šampón Pantene Intensive Repair, hĺbkový balzam, 3 séra a olej na vlasy. Prvý čistiaci šampón, ktorý preniká hlboko do vlasov, dodáva vlasom legendárny provitamín B5 s aktívnymi antioxidantmi a lipidmi na posilnenievonkajšej vrstvy pokožky hlavy. Pantene Intensive Repair obsahuje prelomovú technológiu Pro-V Nutrient Blends, ktorá dodáva živiny na 100 % posilnenie vlasov. Zlatú taštičku s prípravkami z radu Intensive Repair dopĺňa balzam Pantene Pro-V Miracle, 3 séra a olej na vlasy s obsahom vitamínu E, ktorý predchádza vzniku rozstrapkaných končekov.

Kľúčové vlastnosti balíčka PANTENE Darčeková sada Intensive Repair v kozmetickej taške

  • Zlaté produkty z radu Intensive Repair v luxusnej kozmetickej taštičke
  • Kolekcia je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá sa o seba rada stará
  • Darčekové balenie vlasovej kozmetiky obsahuje šampón Pantene Intensive Repair, hĺbkový balzam, 3 séra a olej na vlasy
  • Pantene Intensive Repair vďaka technológii Pro-V Nutrient Blends dopĺňa živiny pre 100 % posilnenie vlasov
  • Čistiaci šampón dodáva vlasom legendárny provitamín B5 s aktívnymi antioxidantmi a lipidmi na posilnenie vonkajšej vrstvy pokožky hlavy
  • Pantene Pro-V Miracle s inteligentnou technológiou sa rovnomerne rozprestrie po celej dĺžke vlasov
  • Uvoľňuje častice, ktoré vyhľadajú miesta, ktoré vyžadujú regeneráciu
  • Sérum obsahuje inovatívnu zložku histidín, ktorá zabraňuje oxidácii minerálov a posilňuje vlasy zvnútra
  • Intenzívny balzam Miracle Serum počas iba 3 minút regeneruje vlasy a zanecháva ich vyživené a plné lesku
  • Olej s obsahom vitamínu E predchádza vzniku rozstrapkaných končekov

Sérum Pantene Pro-V Miracle obsahuje v porovnaní s inými balzamami Pantene dvojnásobné množstvo živín

Sérum Pantene Pro-V Miracle s inteligentnou technológiou a inovatívnou zložkou histidínom zabraňuje oxidácii minerálov a posilňuje vlasy zvnútra. Intenzívny balzam Miracle Serum počas iba 3 minút regeneruje vlasy a napravuje poškodenia vzniknuté počas posledných 3 mesiacov. Vlasy zanecháva vyživené a plné lesku.

Použitie:
Oil: Použite malé množstvo na celú dĺžku mokrých alebo suchých vlasov. Neoplachujte. Shampoo: Vmasírujte do mokrých vlasov a vytvorte penu. Opláchnite. Balzam: Naneste na mokré vlasy. Opláchnite. Sérum bez oplachovania: Naneste malé množstvo na vlhké alebo suché vlasy.

Obsah balenia:
Šampón Pantene Intensive Repair 400 ml
Hĺbkový balzam Pantene Pro-V Intensive Repair Miracle serum 200 ml
Olej na vlasy 100 ml
3× 15 ml séra na vlasy

Zloženie

Oil: Cyclopentasiloxane; Dimethiconol; Alcohol Denat.; parfum; Tocopheryl Acetate; Panthenol; Panthenyl Ethyl Ether; Benzyl Salicylate; Hexyl Cinnamal; Alpha-izometyl Ionone; Aqua; linalool; Citronellol; Limonene, Shampoo: Aqua; Sodium Laureth Sulfate; Sodium Citrate; Cocamidopropyl Betaine; Sodium Xylenesulfonate; Stearyl Alcohol; Sodium Chloride; Cetyl Alcohol; parfum; Sodium Benzoate; Citric Acid; Sodium Salicylate; Polyquaternium-6; Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride; Sodium Hydroxide; Trihydroxystearín; Tetrasodium EDTA; Panthenol; Panthenyl Ethyl Ether; Hexyl Cinnamal; Histidine, Ampulka: Aqua; Bis-Aminopropyl Dimethicone; Stearyl Alcohol; Behentrimonium Chloride; Cetyl Alcohol; parfum; Izopropyl Alcohol; Benzyl Alcohol; Sodium Benzoate; Disodium EDTA; Citric Acid; Polysorbate 20; glycerín; Panthenol; Panthenyl Ethyl Ether; Histidine; PEG-100 Stearate; Hexyl Cinnamal; Propylene Glycol; Rubus Idaeus Fruit Extract; Ricinus communis Seed Oil; Prunus Armeniaca Kernel Oil; Hydrolyzed Silk; Biotín; Palmitoyl Pentapeptide-4, Balm: Aqua; Stearyl Alcohol; Behentrimonium Chloride; Cetyl Alcohol; Bis-Aminopropyl Dimethicone; parfum; Izopropyl Alcohol; Benzyl Alcohol; Sodium Benzoate; Disodium EDTA; Citric Acid; Polysorbate 20; glycerín; Panthenol; Panthenyl Ethyl Ether; Histidine; PEG-100 Stearate; Hexyl Cinnamal; Propylene Glycol; Hydroxycitronellal; Limonene; Rubus Idaeus Fruit Extract; Ricinus communis Seed Oil; Hydrolyzed Silk; Palmitoyl Pentapeptide-4

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 745 ml

Určenie

Určenie Dámske

Balenie

Počet ks v balení 4 ks
Obsah balenia Balzam na vlasy, Gél na vlasy, Sérum, Šampón

Určenie

Určenie Pre ženy
Kód:  VBAL8467
Produktové číslo:  8006540738184

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08