Obnoviť stránku

PANIER DES SENS Telové mlieko Mandľa 200 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PANIER DES SENS Telové mlieko Mandľa 200 ml

Telové mlieko PANIER DES SENS Mandľa pokožku upokojuje, hydratuje a intenzívne ju vyživuje. Udržuje v pokožke optimálnu vlhkosť, vyhladzuje ju a zjemňuje. Spomaľuje starnutie pokožky a tvorbu vrások, pokožka zostáva zamatovo hebká, vyhladená, pružnejšia a mladistvejšia. Bohaté prírodné zloženie aktívne pôsobí na podráždenie a kožné poruchy, ktoré eliminuje a následne im predchádza. Telové mlieko je vhodné pre všetky typy pokožky. Nechajte sa rozmaznávať zázrakom prírody z Provence!

Vlastnosti telového mlieka

  • Upokojuje, intenzívne hydratuje a vyživuje pokožku
  • Spevňuje pokožku a navracia jej pružnosť
  • Spomaľuje starnutie pokožky a tvorbu vrások
  • Zanecháva pokožku jemnú a krásne voňavú
  • Krémová štruktúra sa ľahko nanáša a rýchlo sa vstrebáva
  • Bez parabénov a fenoxyetanolu

Inšpirácia z Provence

Kozmetika Panier Des Sens čerpá svoju nekonečnú inšpiráciu zo Stredomoria, pochádza z južného Francúzska z oblasti Provence. Práve v Provence sú prvým symbolom jari nádherne rozkvitnuté mandľové kvety. Čistota bielej farby, jemnosť závoja okvetných lístkov a neuveriteľne podmanivá vôňa, to sú hodnoty, ktorých sila je ukrytá v telovom mlieku s príznačným doplnkovým názvom Mandľa. Pripomeňte si jemnou textúrou a úžasnú vôňou večnú krásu a eleganciu Provence!

Účinná látka:

  • Bambucké maslo - má protizápalové, zvlhčujúce a zvláčňujúce vlastnosti, spomaľuje starnutie pokožky a tvorbu vrások, hydratuje a vyživuje pokožku, pôsobí ako prirodzená ochrana proti UV žiareniu
  • Minerály z Mŕtveho mora - omladzujú pokožku, sú jedinečným terapeutickým nástrojom pri starostlivosti o pleť s kožnými ochoreniami (celulitída, psoriáza, ekzém, akné)
  • Prírodné oleje (olivový a sladká mandľa) - dlhodobo hydratujú a vyživujú pokožku, udržiavajú ju vláčnu a pružnú, navracajú pokožke mladistvý vzhľad, dodávajú okamžitú jemnosť a zamatový pocit pri dotyku

Typ pokožky:
Pre všetky typy pokožky.

Použitie:
Naneste telové mlieko na čistú pokožku a jemne rozotrite.

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSTE0740
Produktové číslo:  3760062883344

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09