Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PANDOO Dlhá bambusová slamka s čistiacou kefkou, súprava 12 ks

Garancia najlepšej ceny
12,90 €

PANDOO Dlhá bambusová slamka s čistiacou kefkou, súprava 12 ks

Chcete si vychutnat koktejl či ranní smoothie, ale máte výčitky svědomí kvůli použitému plastu? Vyzkoušejte znovupoužitelná bambusová brčka od značky PANDOO! Jde o brčka, která jsou vyrobena z bambusových vláken, díky svému složení jsou ohebná, ale neměknou a nerozmáčí se. Brčka PANDOO jsou biologicky rozložitelná. Součástí balení je i čisticí kartáček pro pečlivé vymytí brčka. Díky možnosti opakovaného použití jsou tato bambusová brčka skvělou ekologickou alternativou k těm plastovým či papírovým. Možná se divíte velikosti, ve které je udáváno, že brčka mají průměr cca 4 mm. Je to způsobeno tím, že brčka jsou vyráběna přímo z jedinečných bambusových stonků. Každé brčko je tedy originál, proto se barva i průměr brček liší. 

Klíčové vlastnosti dlouhých bambusových brček PANDOO s čisticím kartáčkem, 12 ks

  • Bambusová brčka jsou vhodná na všechny typy nápojů
  • Jsou vyrobena z bambusových vláken 
  • Brčka PANDOO jsou ohebná, ale neměknou 
  • Každé brčko je originál - přímo z jedinečných bambusových stonků
  • Vhodné pro děti 

Rozměry brčka:
průměr: cca 4 mm
délka: 20 cm

Materiál brčka:
100% bambus

Kód:  DOMAD827
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4280001327474

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06