Obnoviť stránku

Plienky Pampers Active Baby-Dry

Plienky Pampers Active Baby-Dry

Pampers Active Baby

Plienky Pampers Active Baby udržia vaše dieťatko v suchu nielen počas dňa, ale aj po celú noc. Prečítajte si, aké sú hlavné výhody tohto radu plienok Pampers. Dozviete sa tiež, ako ich hodnotia ostatné mamičky, koľko kusov obsahujú jednotlivé balenia a aké veľkosti sú k dispozícii. Ak chcete, aby bol váš malý objaviteľ stále v suchu, plienky Pampers Active Baby sú tou správnou voľbou. Vaše neposedné bábätko sa môže hýbať ako sa mu len zachce.

Plienky Active

Plienky Pampers Active Baby sú doslova stvorené pre pohyb

Vedeli ste, že sa vaše dieťatko pri spánku pohybuje až dvakrát viac ako dospelý človek? Jeho noc je plná aktivít. To môže viesť k pretečeniu plienky alebo k tomu, že jeho pokojný spánok bude rušiť mokrá a objemná plienka. Preto majú plienky Pampers Active jedinečnú extra absorpčnú vrstvu „sleep“, ktorá pomáha rýchlo absorbovať tekutinu. Okrem toho majú plienky Pampers Active Baby pevnejšie manžetky okolo nožičiek, ktoré chránia pred pretečením. Bez ohľadu na to, ako sa deti pohybujú alebo v akej polohe spia, vďaka plienkam Pampers zostanú v suchu po celú noc.
Plienky Pampers Active Baby majú 2x pevnejšie manžetky okolo nožičiek pre lepšiu ochranu pred pretečením. *V porovnaní s predchádzajúcimi plienkami Pampers Active Baby veľkosť 1 – 5.
Ďalšia absorpčná vrstva „sleep“ pomáha rýchlo absorbovať vlhkosť a vášmu dieťaťu poskytuje pocit sucha po celú noc.
Absorpčné mikroperličky Micro PearlsTM – Absorpčné jadro s mikroperličkami odvádza vlhkosť ďaleko od pokožky. Pre pocit sucha po dobu až 12 hodín.
3 absorpčné kanáliky pomáhajú odvádzať vlhkosť rovnomerne do celej plienky a udržiavať ju ďaleko od pokožky dieťaťa.
Pružné upevňovacie pásiky – Vďaka pružným upevňovacím pásikom plienka perfektne sadne a počas celej noci poskytne dokonalú ochranu proti pretečeniu.
Hebké ako bavlna* – Povrchová vrstva, ktorá je v priamom kontakte s pokožkou dieťaťa, je hebká a suchá, pre pohodlný spánok po celú noc. *Neobsahuje pravú bavlnu.

Rozdelenie plienok Pampers Active Baby podľa veľkosti

Pampers Active Baby 2 sú určené pre bábätká s hmotnosťou 4 – 8 kg.
Pampers Active Baby 3 budú sedieť deťom s hmotnosťou 6 – 10 kg.
Pampers Active Baby 4 padnú deťom od 9 – 14 kg.
Pampers Active Baby 5 sú určené pre deti od 11 – 16 kg.
Pampers Active Baby 6 sú vhodné pre deti s váhou 13 – 18 kg.
Pampers Active Baby 7 sú vyvinuté pre staršie batoľatá s hmotnosťou nad 15 kg.
Zadovážte si plienky Pampers Active Baby vo výhodnom balení.

Pampers Active Baby si môžete zaobstarať vo výhodnejšom balení s viacerým kusmi. Čím viac plienok nakúpite, tým viac ušetríte v prepočte na jeden kus.
Napríklad Pampers Active Baby 3 možno kúpiť v menšom balení s 58 kusmi. Nakupovať však môžete aj vo veľkom a siahnuť tak po giant packu alebo monthly packu (mesačnom balení). Tieto veľké balenia môžu obsahovať 124, 152 alebo dokonca 208 plienok.

Plenky Active Baby
Spresniť parametre
33 položiek

Plienky Pampers Active Baby-Dry

V kategórii Plienky Pampers Active Baby-Dry máme práve teraz na Alza.sk celkom 33 produktov.

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16