Obnoviť stránku

PALMOLIVE Men Citrus Sport Set

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PALMOLIVE Men Citrus Sport Set

Doprajte si dokonalú čistotu s pánskou kozmetickou súpravou Palmolive Men Citrus Sport Sada. Na výber máte z dvoch osviežujúcich vôní, ktoré si vďaka ich kompaktnej veľkosti môžete vziať so sebou aj na tréning alebo do posilňovne. Sprchovací gél 3 v 1 Sport vás povzbudí a dopraje pocit dokonalej čistoty po náročnom tréningu. Ale ak preferujete sviežu citrusovú vôňu, môžete siahnuť po sprchovacom géle 3 v 1 Citrus Crush pre explóziu sviežosti. Sada obsahuje Sprchovací gél Palmolive For men Sport 3 v 1 250 ml a Sprchovací gél Palmolive for Men Citrus Crush 3 v 1 250 ml.

Prednosti pánskej kozmetickej sady Palmolive Men Citrus Sport Sada

  • Kompaktná – kozmetickú sadu Palmolive Men Citrus Sport si môžete vziať so sebou na tréning alebo do posilňovne
  • Sprchovacie gély Palmolive Men 3 v 1 sú vhodné na telo, tvár aj vlasy
  • Vyberte si vôňu, ktorá podporí vašu momentálnu náladu, alebo ju naopak zmeňte osviežujúcou sprchou

Zloženie:
Sprchovací gél Sport:
Aqua, Sodium C12-13 pareth sulfate (*A)/sodium laureth sulfate (*B), Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Parfum, Sodium chloride, Cocamide MEA, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Polyquaternium-7, Citric acid, Tetrasodium EDTA, BHT, Benzophenone-4, Citrus paradisi oil, Mentha arvensis leaf oil, Mentha piperita oil, Benzyl salicylate, Butylphenyl methylpropional, Limonene, Linalool, CI 42090, *A/B: pozri výrobný kód.

Sprchovací gél Citrus Crush:
Aqua, Sodium C12-13 pareth sulfate (*A) / sodium laureth sulfate (*B), Cocamidopropyl betaine, Sodium chloride, Parfum, Cocamide MEA, Sodium salicylate, Sodium benzoate, Citric acid, Polyquaternium-7, Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4, Citrus aurantium bergamia fruit extract, Citrus paradisi oil, Citronellol, Limonene, Linalool, Cl 19140, Cl 16255, *A/B: pozri výrobný kód.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske
Typ Starostlivosť o pleť, Starostlivosť o vlasy, Starostlivosť o pokožku
Kód:  KSDS1222
Produktové číslo:  8718951370999

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18