Obnoviť stránku

PALMOLIVE Men Brasil Lime&Mint 250 ml

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 1,84 €/ks
Pri kúpe 2 ks 1,64 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 1,45 €/ks

PALMOLIVE Men Brasil Lime&Mint 250 ml

Pánsky sprchový gél Palmolive Men Brasil Lime&Mint s objemom 250 ml s limetkovým olejom a mätovým výťažkom jemne pokožku čistí a zbavuje ju všetkých nečistôt. Zanecháva ju zamatovo hebkú, jemnú a vláčnu. Príjemne vás osvieži a navodí pocit uvoľnenia. Osviežujúca vôňa limetky a aromatickej mäty vašu pokožku nádherne prevonia. Sprchový gél PALMOLIVE Men Brasil Lime&Mint 3 v 1 môžete použiť nielen pre umývanie tela, ale aj pre očistu tváre a vlasov. Skvelý pomocník pre aktívnych mužov pre dokonalý pocit čistoty a sviežosti.

Účinky:
Výsledkom aplikácie sprchového gélu je hodvábne jemná a vláčna pokožka, dokonale čistá a svieža, prevoňaná príjemnou vôňou limetky a mäty.

Použitie:
Sprchový gél aplikujte pri umývaní na pokožku, krúživými pohybmi nechajte speniť a potom dôkladne opláchnite vodou. 

Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Objem:
250 ml
Zloženie:
aqua, sodium c12-13 pareth sulfate/sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, sodium chloride, parfum, cocamide mea, sodium salicylate, sodium benzoate, citric acid, polyquaternium-7, Tetrasodium edta, glycerin, citrus aurantifolia juice, mentha piperita leaf extract , butylphenyl methylpropional, citronellol, geraniol, limonene, linalool, cl 47005, cl 42053

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 250 ml
Kód:  SG303
Produktové číslo:  8714789939827

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19