Obnoviť stránku

PALMOLIVE Man Arctic Bag 800 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

PALMOLIVE Man Arctic Bag 800 ml

Potešte seba či svojich blízkych darčekovou kozmetickou sadou PALMOLIVE Man Arctic Bag. Súprava obsahuje celkovo 4 produkty. V sade nájdete sprchový gél Men Intense Cool Splash, sprchový gél Men Citrus Crush a antiperspirant Roll-on Pure Arctic. Všetky produkty sú uložené v praktickej kozmetickej taške, pre ktorú obdarovaný určite nájde ďalšie využitie. Prípravok Cool Splash 4 v 1 určený pre starostlivosť o vlasy, tvár, telo a fúzy poteší intenzívnou, dlhotrvajúcou vôňou morskej soli a mäty. Sprchový gél a šampón 2v1 Palmolive Men Energising poskytuje starostlivosť vlasom aj pokožke, ktorým dodá potrebnú hydratáciu a lesk. Pokožku zanechá zamatovo jemnú a hebkú. Roll-on Palmolive Men Pure Arctic Deo so 48-hodinovou ochranou proti poteniu obsahuje 100 % extrakt prírodných zložiek, a pretože neobsahuje alkohol, je šetrný k pokožke. Súprava je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti pánskej kozmetickej sady PALMOLIVE Man Arctic Bag

  • Darčeková kozmetická sada PALMOLIVE obsahuje celkom 4 produkty
  • V sade nájdete sprchový gél 4 v 1, sprchový gél 2 v 1 a dezodorant
  • Produkty sú uložené v praktickej kozmetickej taške na zips
  • Sprchový gél Men Intense Cool Splash je určený na starostlivosť o vlasy, tvár, telo a fúzy, zanecháva pocit čistoty a nádhernú vôňu
  • Čistiaci prípravok 2 v 1 na pokožku tela a vlasy dodá potrebnú hydratáciu a pokožku zanechá zamatovo jemnú a hebkú
  • Roll-on Palmolive Men Pure Arctic Deo poskytuje účinnú 48-hodinovú ochranu proti poteniu a pritom obsahuje 100 % extrakt prírodných zložiek
  • Súprava PALMOLIVE Man Arctic Bag s príjemnou pánskou vôňou je vhodná ako darček

Obsah balenia:
Sprchový gél Men Intense Cool Splash 500 ml
Sprchový gél Men Citrus Crush 250 ml
Antiperspirant Roll-on Pure Arctic 50 ml

Zloženie

SG Men Intense Cool Splash 250ml - Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Parfum, Lauryl Hydroxysultaine, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glycerín, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, PEG-150 pentaerytrityl tetrastearát, PPG-2 hydroxyetylkokamid, Canabis Sativa Seed Oil, CI 17200, CI 19140, CI 42090 PO Roll-on Pure Arctic 50ml -Aqua, chlorohydrát hliníka, PPG-15 Stearyl Ether, stearát-2, Steareth-21, Caprylyl Glycol, Calcium Silicate, Sine ADIP Lac, Olea Europaea Fruit Oil, Citral, Citronellol, Coumarin, Limonene, Linalool SG Men Citrus Crush 500ml - Aqua, Glycol Distearate, Polyquaternium-7, Magnesium Sulfate, Zinc Citrate, Laureth-4, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Citrus Limon Peel Oil, Benzyl Salicylate, Linalool, CI 14720, CI 19140.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 800 ml

Využitie produktu

Typ produktu Sprchový gél

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Antiperspirant

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ Guľôčkový

Typ pokožky

Typ pokožky Normálna
Typ pokožky Normálnu

Typ pleti

Typ pleti Normálna

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Dezodorant, Sprchový gél
Kód:  VBAL8835
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8718951626256

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19