Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PALMOLIVE Aroma Relaxed

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PALMOLIVE Aroma Relaxed

Praktická darčeková súprava Palmolive obsahuje uvoľňujúci sprchový gél Relaxed a guľôčkový antiperspirant Lady Speed Stick určené pre starostlivosť o dámsku pokožku. Sprchový gél s levanduľovým olejom, Ylang-Ylang a aromatickou vôňou kardamónu vytvorí perfektný relaxačný prežitok, zatiaľ čo antiperspirant s kvetinovou vôňou orchidey poskytuje až 48-hodinovú ochranu proti poteniu.

Darčeková súprava Palmolive Aroma Relaxed a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava Palmolive určená pre ženy
  • Obsahuje relaxačný sprchový gél pre uvoľnenie celého tela
  • Rad doplňuje antiperspirant s vôňou orchidey pre ochranu proti poteniu
  • Prípravky sú vhodné pre všetky typy pleti
  • Ošetrujúci rad prípravkov pre rozmaznávanie celého tela

Sprchový gél Palmolive Relaxed (250 ml)

Premeňte bežné sprchovanie na príjemný relaxačný zážitok s aromatickým sprchovým gélom Palmolive Aroma Sensations So Relaxed! Zloženie s obsahom čistého esenciálneho oleja z levandule a tropické kvety Ylang-Ylang zahrnú telo uvoľňujúcim zážitkom, ktorý sprevádza rafinovaná vôňa kardamónu pripomínajúca gáfor. Aj v sprche si môžete dopriať poriadny odpočinok so sprchovacím gélom PALMOLIVE Relaxed!

Aplikácia:
Sprchovací gél naneste na navlhčenú pokožku celého tela, a následne jemnými pohybmi vmasírujte. Potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium C12-13 Pareth Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Chloride, Parfum, Cocamide Mea, Benzophenone-4, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Citric Acid, polyquaternium-7, Tetrasodium EDTA, Elettaria cardamomum Seed Extract, Alpha -Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 17200, CI 42090

Antiperspirant Lady Speed Stick Fresh & Essence (50 ml)

Antiperspirant Lady Speed Stick Black Orchid poskytuje dokonalú ochranu proti poteniu a nepríjemnému zápachu, ktorá vydrží až po dobu 48 hodín. Zaistí príjemný pocit sviežosti, a vaše podpazušie zahalí do kvetinovej vône čiernej orchidey. Antiperspirant Lady Speed Stick sa jednoducho nanáša vďaka praktickému guľôčkovému aplikátoru.

Aplikácia:
Guľôčkový antiperspirant naneste jemnými ťahmi sem a tam do podpazušia.

Zloženie:
Aqua, Aluminum Chlorohydrate, Glycerín, PPG-15 Dioktadecyl Ether, Steareth-2, Cyclomethicone, Steareth-21, Parfum, Dimethicone, Caprylyl Glycol, Allantoin, Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocoglycerides, BHT

Kód:  VBAL0658
Produktové číslo:  8718951230354

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17