Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PALMOLIVE Aroma Glamorous Raspberry

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PALMOLIVE Aroma Glamorous Raspberry

Praktická darčeková súprava Palmolive obsahuje sprchový peeling Glamorous a tekuté mydlo Magic Softness Raspberry určené pre starostlivosť o dámsku pokožku, ktorú zahalí zmyselnou vôňou šťavnatého ovocia. Jemný peeling odstráni odumreté kožné bunky, zatiaľ čo plody ostružiny a pitahaya pôsobia proti starnutiu. Jemná mydlová pena potom s gráciou hydratuje vaše ruky, ktoré zanechá príjemne hebké na dotyk.

Darčeková súprava Palmolive Aroma Glamorous Raspberry a jej vlastnosti

  • Darčeková súprava Palmolive určená pre ženy
  • Obsahuje sprchový peeling a tekuté mydlo na ruky
  • Prípravky sú vhodné pre všetky typy pleti
  • Hydratujú a vyživujú pokožku
  • Obohatia pokožku intenzívnou vôňou šťavnatého ovocia

Sprchový gél Palmolive Glamorous (250 ml)

Nechajte sa rozmaznávať týmto ošetrujúcim sprchovacím peelingom Palmolive Aroma Sensations Feel Glamorous obohateným o šťavnatú vôňu černíc, bourbonskej vanilky a pitahaya. Táto lahodná aróma premení vašu sprchu na luxusný zážitok! Palmolive peeling sa s jemnosťou stará o vašu pokožku, ktoré poskytujú šťavnaté plody ostružiny ochranu pred voľnými radikálmi, zatiaľ čo mýtická pitahaya je známa pre svoje antioxidačné vlastnosti a účinky proti starnutiu. Príjemnú očistu celého tela sprevádza zamatovo sladká bourbonská vanilka.

Aplikácia:
Sprchový peeling naneste na navlhčenú pokožku tela, jemne vmasírujte a potom dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium C12-13 Pareth Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaín, Sodium Sulfate, Parfum, Cocamide Mea, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, polyquaternium-7, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Poloxamér 124, Benzophenone-4, laureth-4, Vanila planifolia Extract, Rubus Fruitcosus (Blackberry) Fruit Extract, Hylocereus undatus Fruit Juice, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, CI 17200

Tekuté mydlo Palmolive Raspberry (250 ml)

Tekuté mydlo s pumpičkou Palmolive Magic Softness Raspberry rozmaznáva vaše ruky bohatou nestekajúcou penou, ktorá intenzívne hydratuje pokožku. Penové mydlo zanechá ruky nádherne hebké a zahalí ich do jemnej vône šťavnatých malín. Aj umývanie rúk môže byť fantázia s mydlom PALMOLIVE!

Aplikácia:
Stlačte pumpičku a jemnou penou dôkladne umyte ruky aj dlane. Potom opláchnite.

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerín, Cocamidopropyl Betaín, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Cocamide Mea, Sodium Salicylate, Sodium Benzoate, Parfum, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 14700, CI 17200, CI 42090

Kód:  VBAL0657
Produktové číslo:  8718951229006

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08