Obnoviť stránku

Palette Deluxe 10-55 Popolavá chladná blond

4,5 29 hodnotení
3,89 €

Palette Deluxe 10-55 Popolavá chladná blond

Dodajte svojim vlasom úplne nový a jedinečný vzhľad. Farba na vlasy SCHWARZKOPF PALETTE Deluxe 240 umožní zosvetlenie až o 4 odtiene. Vďaka priloženej ošetrujúcej maske sa neutralizuje žltý nádych a modré pigmenty dodajú vlasom úžasne chladný tón. Vaše vlasy budú hebké a poddajné. Zloženie so 7 olejmi maximálne zvyšuje ošetrujúci účinok a vyživuje vlasové vlákna do hĺbky. Zosvetľovač je vhodný aj na mierne šedivé vlasy. Nechajte sa okúzliť nádherným popolavým blond odtieňom, ktorý vám dodá neopakovateľné čaro. Farbu na vlasy SCHWARZKOPF PALETTE Deluxe 240 s ošetrujúcimi olejmi si vy aj vaše vlasy zamilujete.

Kľúčové vlastnosti farby na vlasy SCHWARZKOPF PALETTE Deluxe 240 Popolavá chladná blond

  • Zosvetlí vlasy až o 4 odtiene
  • Vďaka olejom sa o vlasy stará
  • Maska obsahuje modré pigmenty pre chladný tón
  • Neutralizuje žltý nádych farby
  • Farba SCHWARZKOPF PALETTE Deluxe je vhodná aj na mierne šedivé vlasy

Zloženie:
Farbiaci krém: aqau (water, eau), cetearyl alcohol, ammonium hydroxide, coconut alcohol, sodium laureth-6 carboxylate, sodium myreth sulfate, ammonium sulfate, acrylamidopropyltrimonium chloride/acrylates copolymer, coco-glucoside, ceteareth-12, ceteareth-20, glyceryl oleate, paraffinum liquidum (mineral oil, huile minérale), sodium sulfite, sodium silicate, parfum (fragrance) etidronic acid, ascorbic acid, sodium chloride, citric acid, sodium hydroxide, toluene-2,5-diamine sulfate, phenoxyethanol, 1-hydroxyethyl 4,5-diamino pyrazole sulfate, 2-methylresorcinol, alpha-isomethyl ionone, 1,3-bis-(2,4-diaminophenoxy)propane HCI, resorcinol, 2,4-diaminophenoxyethanol HCI, 4-amino-m-cresol, 4-amino-2-hydroxytoluene, m-aminophenol.

Parametre a špecifikácia

Odtien

Odtieň Blond

Vlastnosti a efekty

Doba trvania Permanentná
Metóda farbenia Komplexné zafarbenie
Vlastnosti a zloženie Prírodné zložky či oleje
Forma farby Krémová
Obsah balenia Rukavice, Aplikátor, Vlasová výživa, Návod

Objem

Objem 50 ml

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Typ

Typ produktu Farba
Kód:  VLS1084
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2405833
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08