Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

PALCO Hairstyle Gel Mousse 300 ml

9,08 €

PALCO Hairstyle Gel Mousse 300 ml

Ak túžite po účese, ktorý bude krásne upravený a dokonale tvarovaný, určite si zamilujete tužidlo na vlasy PALCO. Vytvorte si svoj nezameniteľný a osobitný look, ktorý bude pevne držať celý deň. Tužidlo sa jednoducho nanáša, vytvára príjemnú vôňu a ponúkne vám silnú fixáciu. Vďaka svojmu zloženiu a parfumácii je vhodné najmä pre ženy. Chráni vlasy pred vysokými teplotami, ktoré vznikajú počas žehlenia alebo fénovania, čím výrazne znižuje riziko poškodenia vlasov. Balenie má objem 300 ml. Užite si dokonalý look s vlasovým tužidlom pre profesionálov PALCO a vytvárajte jedinečné účesy, ktoré budú korešpondovať s vašim štýlom!

Hlavné prednosti tužidla na vlasy PALCO Hairstyle Gel Mousse 300 ml

  • Tužidlo na vlasy pre ženy PALCO vám umožní vytvoriť účes, ktorý vydrží po celý deň
  • Jeho použitie je ľahké
  • Vytvorené pre ženy
  • Ponúkané tužidlo vyniká silnou fixáciou
  • Zaisťuje ochranu vlasov pred fénovaním
  • Dlhodobo udrží účes v perfektnom stave
  • Poskytuje účinnú ochranu pred vysokými teplotami
  • Pýši sa označením: profesionálne
  • Vlasové tužidlo PALCO s objemom 300 ml

Ľahký a voľný účes bez pocitu zlepenia

Môžete sa navždy rozlúčiť so zlepenými a neprirodzenými vlasmi. Kvalitné tužidlo na vlasy PALCO ponúka vlasom elasticitu bez toho, aby stvrdli alebo vyzerali mastne. Účes vydrží vďaka špičkovej fixácii neuveriteľne dlho, takže sa môžete plne sústrediť na svoje aktivity. Vlasové tužidlo PALCO vám vytvorí účes ako z reklamy.

Tužidlo PALCO je vhodné na vlasy:

vlnité a kučeravé

Zloženie

Aqua (Water), Alcohol Denat., Butane, Polyquaternium-10, Methylal, Isobutane, Propane, VP / VA Copolymer, Propylene Glycol, Parfum (Fragnance), Guar Hydroxypopyltrimonium Chloride, Panthenol, Citric Acid, Linalool, Benzyl Alcohol, Hexyl Cinnamal, Alpha-izometyl Ionone, Citronellol, Limonene.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Tužidlo

Určenie

Určenie Pre ženy

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Silná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Fénovaním

Účinok

Účinok Termoochrana, Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Vlnité a kučeravé

Objem

Objem 300 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne
Kód:  KSVL7066
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8032568180643

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02