Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PACIFIC BABY Hot-Tot 200 ml - Modrá, špirálky

5 2 hodnotení
23,90 €

PACIFIC BABY Hot-Tot 200 ml - Modrá, špirálky

Detská nerezová termoska PACIFIC BABY Hot-Tot s objemom 200 ml na studené i teplé nápoje sa vyznačuje moderným modrým dizajnom so žltými špirálami a veľmi kvalitným inovovaným vyhotovením. Dvojplášťová termofľaša udrží nápoj teplý alebo studený po dobu až 8 hodín. Môžete ju tak používať celoročne, ako v zime, tak aj v lete. Jej veľkou prednosťou je, že rastie spolu s dieťaťom. Súčasťou balenia je antikolikový cumlík pre novorodenca s pomalým prietokom. Samozrejmosťou je aj možnosť použitia s cumlíkom a náustkom pre staršie deti, a to aj iných značiek. Termoska PACIFIC BABY je tak vhodná pre deti od narodenia až do predškolského a mladšieho školského veku.

Kľúčové vlastnosti detskej nerezovej termosky PACIFIC BABY Hot-Tot, modrá farba so žltými špirálami

  • Antikorová termofľaša pre dojčatá a deti PACIFIC BABY Hot-Tot vhodná na studené i teplé nápoje
  • Moderný dizajn v modrej farbe so žltými špirálami
  • Dvojplášťová termofľaša PACIFIC BABY udrží nápoj teplý alebo studený až po dobu 8 hodín
  • Termoska BABY rastie spolu s dieťaťom a je vhodná pre deti od narodenia až do mladšieho školského veku
  • Nerezová oceľ je prirodzene rezistentná voči baktériám
  • Široké hrdlo fľaše BABY umožňuje jednoduché čistenie
  • Antikorová fľaša nahradí veľké množstvo plastových fliaš
  • Termoska PACIFIC BABY Hot-Tot neobsahuje BPA, PVC a ftaláty

Zdravotná nezávadnosť, čistota a jednoduchá údržba

Termofľaša PACIFIC BABY Hot-Tot je vyrobená zo špičkovej nerezovej ocele, ktorá je prirodzene rezistentná voči baktériám. Jej viečko pevne drží na krúžku a dokonale priľne k cumlíku, vďaka čomu obsah fľaše nevyteká. Na vnútornej stupnici môžete kontrolovať objem vypitého nápoja. Vďaka širokému hrdlu sa vám bude termoska veľmi ľahko čistiť, pričom ju možno umývať aj v umývačke riadu. Termoska PACIFIC BABY Hot-Tot vyhovuje normám EÚ, neobsahuje BPA, PVC a ftaláty.

Chráňte životné prostredie používaním antikorových ekofliaš

Spoločnosť Pacific Baby TM je výrobcom ekologických výrobkov pre deti. Riad vyrobený z nerezu a bambusu je zdravotne neškodný, biologicky odbúrateľný a úplne bez plastov. Vďaka tomu, že nehrdzavejúce fľaše rastú spolu s dieťaťom až do školského veku, nahrádzajú veľké množstvo plastových fliaš, ktoré znečisťujú planétu a spôsobujú zdravotné problémy. Používaním nerezových fľaštičiek tak pomáhate chrániť nielen životné prostredie, ale aj zdravie svojich detí.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Farba Modrá

Materiál

Materiál dózy Kov

Materiál

Materiál Nehrdzavejúca oceľ

Objem

Objem 200 ml

Farba

Farba Modrá, Žltá

Určenie

Určenie Na studené aj teplé nápoje

Vlastnosti

Vlastnosti Vhodné do umývačky
Kód:  BABY12183
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4897039722142

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16