Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ORION Total attack nástraha na mravce

3,8 38 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ORION Total attack nástraha na mravce

Mravce sa občas vyskytujú na miestach, kde nie sú vítanie. Na tento účel slúži lapač hmyzu Orion Total attack, ktorý spoľahlivo pritiahne mravca do pasce. Obsahuje insekticídnu látku. Po požití tejto látky sa mravce vracajú do svojich úkrytu, kde hynú. Gélová formula mravca veľmi láka. Obsahuje zložky, ktoré pôsobia smrteľne nielen proti mravcom samotným, ale aj proti ich hniezdam.

Kľúčové vlastnosti lapača hmyzu Orion Total attack

  • Lapač hmyzu zneškodňujúci mravcov aj ich hniezda
  • Orion Total attack priťahuje hmyz do pasce
  • Účinnosť lákadiel je vyššia ako atraktívna potrava pre mravce (cukor)
  • Gélová konzistencia
  • Prípravok obsahuje insekticídnu látku
  • Účinný proti najčastejším mravcom

Použitie prípravku na mravce

Účinná látka lapača priťahuje hmyz účinnejšie ako cukor. Vhodné je umiestniť v miestnosti vždy dve nástrahy v okolí výskytu mravcov (kuchyňa, kúpeľna, špajza, skrinky, rohy...),  1 – 2 nástrahy pojmú priestor okolo 10 m2. Ak je výskyt mravcov veľmi intenzívny, môžete použiť nástrah viac. Nástrahy vždy po 5 týždňoch vymeňte.

Varovanie:
Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Zabráňte styku s očami, pokožkou alebo odevom. PO POŽITÍ: Okamžite volajte TOXIKOLOGICKÉ CENTRUM. Odstráňte obsah/obal v zbernom mieste na zvláštne alebo nebezpečné odpady, pokiaľ obsah nie je úplne spotrebovaný.

Účinný proti:
mravec obyčajný (Lasius Niger) a mravec argentínsky (Linep ithema humil)

Obsah:
2 ks po 2 g náplne


Parametre a špecifikácia

Parfumácia

Parfumovanie Bez parfumovania

Určenie

Určenie Proti mravcom

Forma

Forma Pasca

Vlastnosti

Parfumácia Bez parfumácie
Obsah insekticídu Áno
Kód:  ODP120
Produktové číslo:  8411660411365

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03