Obnoviť stránku

ORIGINS Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream 15 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ORIGINS Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream 15 ml

Tento vysoko hydratačný krém, ktorý vypĺňa jemné očné okolie, sa okamžite vstrebáva a pomáha viditeľne redukovať linky a vrásky. ORIGINS Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream s receptúrou proti starnutiu obsahuje výťažky z harmančeka a rias. Pri dlhodobom používaní bude pleť okolo očí plnšia, pevnejšia a bez tmavých kruhov. Jednoducho ráno a večer jemne vklepte očný krém ORIGINS Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream do pokožky očného okolia. Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti očného krému ORIGINS Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream

  • Vysoko hydratačný očný krém, ktorý pomáha redukovať jemné linky a vrásky
  • ORIGINS Plantscription Anti-Aging Power Eye Cream obsahuje výťažky z harmančeka a rias
  • Očný krém vypĺňa jemné očné okolie a okamžite sa vstrebáva
  • Redukuje tmavé kruhy pod očami a znižuje opuchy
  • Očný krém ORIGINS Anti-Aging Power Eye Cream Plantscription je vhodný pre všetky typy pleti
  • Prípravok s receptúrou proti starnutiu sa ľahko používa

Zloženie

Anogeissus


Voda, glycerylstearát, butylénglykol, myristylmyristát, skvalan, jojobové estery, cetylalkohol, stearát Peg-100, extrakt z kôry Anogeissus Leiocarpus, extrakt z Chrysanthellum Indicum, extrakt z Ascophyllum nodosum, extrakt z rubusu Idaeus, Rosmarinus Leafficius (exaspary) Extrakt z listov, extrakt zo semien Coffea Arabica (káva), extrakt Asparagopsis Armata, extrakt z plodov Vitis Vinifera (hroznové), extrakt z koreňa Scutellaria Baicalensis, extrakt z koreňa Morus Nigra (moruše), extrakt z Centaurium Erythraea (settník), extrakt z bambusu (Bambusa Vulgaris) Pisum Sativum (hrach) extrakt, Sigesbeckia Orientalis (ľubovník), maslo Simmondsia Chinensis (jojobové), cholesterol, hyaluronát sodný, trehalóza, micrococcus lyzát, dimetikón, cetyl ricinoleát, kofeín, glycerín, glycerín, zelenina, glycerín, glycerínExtrakt z Laminaria Digitata, lecitín, sorbitol, kaprylový/kaprinový triglycerid, extrakt z Crithmum Maritimum, Peg-4 dilaurát, acetylhexapeptid-8, jojobový alkohol, izopropyljojobát, kaprylylglykol, steareth-20, cetearylalkohol, glycerolglykol, polysorbát, glykolhexylamino, Hydroxid draselný, karbomér, tetrahexyldecyl askorbát, hexylénglykol, fenoxyetanol.




Produkty Clean at Sephora sú formulované bez nasledujúcich zakázaných alebo obmedzených prísad (úplný zoznam konkrétnych obmedzení a kvót podľa kategórií nájdete na vstupnej stránke Clean at Sephora – nejedná sa o vyčerpávajúci zoznam):

Acrylates, Aluminum Salts, Animal Musks/Fats/Oils, Benzophenones and related compounds, Butoxyetanol, Butylated hydroxyanizole (BHA), Butylated hydroxytulolene (BHT) pod 0.1%, Carbon Black or Black 2, Coal Tar, Ethanolamines, Formaldehyde and Formaldehyde Releasing Agents, Hydroquinone, Lead and Lead Acetate, Mercury + Mercury Compounds (Thimerisol), Metoxyetanol, Metyl Cellosolve, Methylchloroizotiazolinón a Methylizotiazolínón, Mineral Oil, Nanomaterials (restrictions for specific nanomaterials only), Oxybenzone, Parabens, Petrolatum a Parrafin (USP grade only), Phenoxyetanol pod 1%, Phthalates, Plastic Microbeads, Polyacrylamide & Acrylamide, Rezorcinol, Retinyl Palmitate, Styrene, Sulfates, Talc (no detection of asbestos), Toluéne, Triclosan a Triclocarban, Undisclosed Synthetic Fragrance (under 1% a formulované bez Acetaldehyde, Aceton, Acetonitrile, Benzalkónium chloride, BPA, EDTA, Metylén chloride, PTFE, PFOA), 1, 4, Dioxane (ingredients must comply with impurity thresholds), Octinoxate, PFAS compounds, Nitromusks and Polycyclic Musks, Ethoxylated ingredienty (including PEGS alebo polyetylén glycol múst meet contamination limits for 1'4 Dioxane a etylén oxidu), Cyclic Silicones, EDTA a derivatívy (allowed, ak nie technical substitute pod 0.2%)

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dermo

Objem

Objem 15 ml

Typ pleti

Typ pleti Suchá

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S prírodnými zložkami

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, Regeneračný, Proti opuchom/kruhom pod očami

Typ krému

Typ Krém

Účinok

Účinok Hydratačný, Proti vráskam, Regeneračný, Proti opuchom/kruhom pod očami

Vek

Vek Pre všetky vekové kategórie

Doba používania

Podľa doby používania Na deň aj noc

Typ

Typ produktu Krém

Hmotnosť

Hmotnosť 15 g
Kód:  KSPL4069
Produktové číslo:  717334200104

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18