Obnoviť stránku

ORIBE Styling Rough Luxury Molding 50 ml

43,90 €

ORIBE Styling Rough Luxury Molding 50 ml

Ak hľadáte prípravok, ktorý zaistí dokonale upravený a perfektne tvarovaný účes, skúste vosk na vlasy ORIBE. Vytvorte si jedinečný účes, ktorý bude odolný počas celého dňa. Aplikácia vosku je jednoduchá, prípravok má príjemnú vôňu a zaistí vám strednú fixáciu. S ohľadom na zloženie a parfumáciu je vhodný pre mužov aj ženy. Vlasom prepožičiava lesk, ktorý pomôže vytvoriť dokonalý a elegantný vzhľad. Objem prípravku v balení je 50 ml. Vyskúšajte tento profesionálny vosk na vlasy ORIBE a vytvorte svoje vlastné, originálne účesy, ktorými ukážete svetu svoj osobitý štýl!

Kľúčové vlastnosti vosku na vlasy ORIBE Styling Rough Luxury Molding 50 ml

  • Vosk na vlasy ORIBE zaistí bezchybný účes
  • Jeho aplikácia je pohodlná
  • Bude vyhovovať ako mužom, tak aj ženám
  • Ponúkaný vosk vám prinesie strednú fixáciu
  • Zaisťuje dokonalé spevnenie účesu
  • Dodá žiarivý lesk
  • Nesie označenie: luxusné a profesionálne
  • Vosk na vlasy ORIBE s objemom 50 ml

Vosk ORIBE je prispôsobený pre:

všetky typy vlasov

Zloženie

AQUA/WATER/EAU, LANOLIN CERA/LANOLIN WAX/CIRE DE LANOLINE, PEG-8 BEESWAX, TRIBEHENIN, CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, PVP, CETEARETH-25, NEOPENTYL GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE, TRIDECYL STEARATE, PEG-40 CASTOR OIL, BUTYLENE GLYCOL, PEG-12 DIMETHICONE, TRIDECYL TRIMELLITATE, CAPRYLYL GLYCOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, HEXYLENE GLYCOL, PANTHENOL, TETRASODIUM EDTA, POLYQUATERNIUM-59, SODIUM HYDROXIDE, CITRULLUS LANATUS (WATERMELON) FRUIT EXTRACT, LEONTOPODIUM ALPINUM (EDELWEISS) FLOWER/LEAF EXTRACT, LITCHI CHINENSIS (LYCHEE) FRUIT EXTRACT, ACHILLEA MILLEFOLIUM (YARROW) EXTRACT, ALOE BARBADENSIS (ALOE VERA) FLOWER EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS (LEMONGRASS) EXTRACT, GERANIUM MACULATUM (CRANESBILL) EXTRACT, HAMAMELIS VIRGINIANA (WITCH HAZEL) BARK/LEAF/TWIG EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS (BALM MINT) LEAF EXTRACT, QUERCUS ALBA (OAK) BARK EXTRACT, ROSA CANINA (ROSE HIP) FRUIT EXTRACT, SALVIA OFFICINALIS (SAGE) LEAF EXTRACT, SYMPHYTUM OFFICINALE (COMFREY) LEAF EXTRACT, TOCOPHERYL ACETATE, PHENOXYETHANOL, CHLORPHENESIN, SODIUM BENZOATE, BENZOIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SORBIC ACID, PARFUM/FRAGRANCE, BENZYL BENZOATE, LIMONENE, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, CITRAL.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ produktu Vosk

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Stredná fixácia

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred Nemá ochrannú funkciu

Účinok

Účinok Lesk, Fixácia

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 50 ml

Hmotnosť

Hmotnosť 50 g (0,05 kg)

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné, Profesionálne
Kód:  VLS12725
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  811913010174

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08