Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Oral-B 3D White Luxe Perfection 500ml

4,8 28 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
4 €
Pri kúpe 1 ks 4 €/ks
Pri kúpe 2 ks 3,88 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 3,79 €/ks

Oral-B 3D White Luxe Perfection 500ml

Rozžiarte svoj úsmev pomocou ústnej vody 3D White Luxe Perfection od značky Oral B. Ústna voda preniká na ťažko dostupné miesta, ktorá nevyčistí kefka ani medzizubná niť. Bojuje proti baktériám, ktoré v ústach zostanú aj po dôkladnom vyčistení. To z nej robí nenahraditeľného pomocníka v boji proti zubnému povlaku a následnému vzniku zubného kazu. Vďaka klinicky overenému zloženiu posilňuje zubnú sklovinu. Po použití tejto ústnej vody budú vaše zuby a ďasná dokonale čisté a váš dych svieži. Navyše neobsahuje alkohol, takže sa môžete rozlúčiť s nepríjemným štiepaním pri používaní.

Kľúčové vlastnosti ústnej vody Oral-B 3D White Luxe Perfection

  • Ničí baktérie 
  • Chráni proti vzniku povlaku a zubného kazu
  • Prevencia ochorenia ďasien
  • Ústna voda Oral-B White Luxe Perfection čistí aj ťažko dostupné miesta
  • Posilňuje zubnú sklovinu
  • Osviežuje dych
  • Neobsahuje alkohol.

Použitie:
Dospelí a deti staršie ako 6 rokov: Používajte po vyčistení zubnou kefkou a zubnou niťou. Viečko naplňte po značku 15 ml. Ústa vyplachujte 2× denne po dobu 30 sekúnd. Neprehĺtajte.

Zloženie:
Aqua, Glycerín, Alcohol, Aroma, Metylparabén, Poloxamér 407, Sodium Fluoride, cetylpyridinium Chloride, Sodium saccharine, Propylparaben, CI 42051, CI 47005

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Vlastnosti

Vlastnosti Bez alkoholu

Objem

Objem 500 ml
Kód:  ZUB404
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8001090540751
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04