Obnoviť stránku

ORAL-B 3D White Luxe 500 ml

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ORAL-B 3D White Luxe 500 ml

Rozžiarte svoj úsmev s pomocou tejto ústnej vody od značky Oral B. Ústna voda preniká do ťažko dostupných miest, ktoré nevyčistí kefka ani medzizubná niť. Bojuje proti baktériám, ktoré v ústach zostanú aj po dôkladnom vyčistení. To z nej robí nepostrádateľného pomocníka v boji proti zubnému povlaku a následnému vzniku zubného kazu. Vďaka klinicky overenému zloženiu posilňuje zubnú sklovinu. Po použití tejto ústnej vody budú vaše zuby a ďasná dokonale čisté a váš dych svieži. 

Kľúčové vlastnosti

  • Ničí baktérie
  • Chráni proti vzniku plaku a zubného kazu
  • Prevencia ochorenia ďasien
  • Čistí aj ťažko dostupné miesta
  • Posilňuje zubnú sklovinu
  • Osviežuje dych

Použitie
Dospelí a deti staršie ako 6 rokov: Používajte po vyčistení zubov kefkou a zubnou niťou. Viečko naplňte po rysku 15 ml. Ústa vyplachujte 2× denne po dobu 30 sekúnd. Neprehĺtajte.

Zloženie
Aqua, Glycerin, Alcohol, Aroma, Methylparaben, Poloxamer 407, Sodium Fluoride, Cetylpyridinium Chloride, Sodium Saccharin, Propylparaben, CI 42 051, CI 47 005

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 500 ml

Vlastnosti

Vlastnosti Proti zubnému kazu, Proti zápalu ďasien
Kód:  ZUB329
Produktové číslo:  5410076238255
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04