Obnoviť stránku

Optipak 3D puzdro – Oko

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Optipak 3D puzdro – Oko

Predstavujeme produktový rad renomovanej spoločnosti Optipak. Britská spoločnosť so sídlom v Portsmouthe a Nottinghame sa môže pochváliť označením CE zhody, ako aj schválením FDA 510K. Spĺňa teda tie najprísnejšie kritériá. Výberom jedného z produktov značky Optipak robíte zodpovedné rozhodnutie, ktoré vaše oči určite ocenia.

Perfektné a veľmi zaujímavé 3D puzdro poskytne priestor na úschovu vašich mäkkých kontaktných šošoviek. Na prvý pohľad vás zaujme nápaditosťou a dizajnovým prepracovaním. Praktické je aj odlíšenie pravej a ľavej strany puzdra. Okrem toho ho možno pomocou malého očka na strane zavesiť a uľahčiť si tak prenášanie.

Z hygienických dôvodov odporúčame vykonávať výmenu puzdra každé tri mesiace.

Materiál:
plast

Obsah balenia:
3D puzdro s ľavou a pravou krytkou vaničiek - odlíšené tvarom viečok
český návod
Farebné prevedenie:
3D oko

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá, Biela
Kód:  CLEA234
Produktové číslo:  9555644809041

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17