Obnoviť stránku

Opti-Free Express 355 ml

5,0 52 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
11,90 € 12,90 €

Opti-Free Express 355 ml

ALCON patrí medzi najdôležitejších hráčov na globálnom trhu v starostlivosti o zrak. V portfóliu tejto spoločnosti nájdete pestrú ponuku kontaktných šošoviek, roztokov aj upokojujúcich očných kvapiek. Spoločnosť kladie značný dôraz na perfektnú kvalitu svojich produktov a ich šetrnosť k vašim očiam. Presvedčte sa sami.

Celkom iste jeden z najobľúbenejších univerzálnych roztokov na mäkké kontaktné šošovky - to je Opti-Free Express. Roztok zaisťuje optimálnu dezinfekciu, zvlhčenie a predovšetkým odstránenie škodlivých usadenín všetkých typov. Ak chcete oplachovať a uchovávať svoje šošovky naozaj účinne, neurobíte s týmto roztokom rozhodne krok vedľa!

Objem:
355 ml

Parametre a špecifikácia

Typ roztoku

Typ roztoku Univerzálny

Objem

Objem 355 ml

Puzdro na šošovky súčasťou balenia

Puzdro na šošovky súčasťou balenia Áno
Kód:  CLEA102
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01