Obnoviť stránku

OPI Nail Lacquer Top Coat 15 ml

3,0 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
13,90 €

OPI Nail Lacquer Top Coat 15 ml

Lak na nechty OPI Top Coat je kozmetický prípravok pre krásu nechtov dievčat a žien, ktorý ochráni váš farebný lak veľmi dlhú dobu. Tento lak sa používa ako vrchný lak, je bezfarebný a je veľmi odolný proti poškodeniu. Teraz bude teda už len na vás, ako dlho budete chcieť jednu farbu laku využívať.

Laky na nechty OPI ponúkajú rozsiahlu paletu módnych farieb, z ktorých si vyberie naozaj každý. Zvoľte farbu nechtov podľa toho, akú máte náladu, zlaďte lak so svojím oblečením alebo doplnkami, nechajte sa inšpirovať aktuálnymi trendmi! Laky OPI majú výborné vlastnosti, a preto si ich pre svoju prácu často vyberajú aj profesionálni manikéri. Teraz k vám prichádza lak na nechty, ktorý poskytne týmto lakom maximálnu ochranu bez efektu žltnutia a dokonale zvýši ich lesk!

Lak je bezfarebný a rýchlo zasychá. Dlhotrvajúca textúra sa dobre nanáša, najlepšie v jednej tenkej vrstve, pomocou aplikátora, ktorý je súčasťou laku. Zachovajte si dlhodobo krásu nechtov!

Použitie:
Nanášajte lak na nechty pomocou aplikátora, najlepšie jednou tenkou vrstvou.

Odtieň:
Bezfarebný

Objem:
15 ml

Parametre a špecifikácia

Typ laku

Typ laku Vrchný (Top Coat)

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Efekt Rýchloschnúci
Farba Priehľadná

Objem

Objem 15 ml
Kód:  KSDE0455
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  09400319

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14