Obnoviť stránku

OPI Nail Lacquer Tickle My France-y 15 ml

4,5 19 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,49 €

OPI Nail Lacquer Tickle My France-y 15 ml

Lak na nechty OPI Nail Lacquer je kozmetický prípravok na skrášlenie nechtov dievčat a žien v krásnej módnej farbe. Tento lak je veľmi odolný proti poškodeniu, a tak bude len na vás, ako dlho budete chcieť práve túto farbu nosiť. 

Laky na nechty OPI ponúkajú rozsiahlu paletu módnych farieb, z ktorých si vyberie naozaj každý. Zvoľte si farbu nechtov podľa toho, akú máte náladu, zlaďte lak so svojim oblečením alebo doplnkami, nechajte sa inšpirovať aktuálnymi trendmi! Laky OPI majú výborné vlastnosti, a preto si ich k svojej práci často vyberajú profesionálni manikéri či manikérky.

Tento lak v nádhernej, elegantnej a neprehliadnuteľnej farbe sa dá použiť večer do spoločnosti, rovnako ako na každodenné nosenie. Dlhotrvajúca textúra sa dobre nanáša a rýchlo zasychá. Lak sa nanáša najlepšie v dvoch tenkých vrstvách, aplikátorom, ktorý je súčasťou balenia laku. Buďte dokonalá už od končekov svojich prstov!

Použitie:
Nanášajte lak na nechty aplikátorom, najlepšie v dvoch tenších vrstvách.

Odtieň:
Tickle My France-Y

Objem:
15 ml

Parametre a špecifikácia

Typ laku

Typ laku Klasický

Textúra

Textúra Lesklá

Vlastnosti

Efekt Rýchloschnúci, Dlhotrvajúci
Farba Béžová

Objem

Objem 15 ml
Kód:  KSDE0406-e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  09447310

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12