Obnoviť stránku

O.P.I. Nail Envy Bubble Bath 15 ml

4,7 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
23,90 €

O.P.I. Nail Envy Bubble Bath 15 ml

S pekne upravenými nechtami vždy dobre zapôsobíte. Lak na nechty O.P.I. sa vám určite zapáči. Opatrí vašim nechtom potrebnú výživu, aby boli krásne a zdravé. Pokiaľ sa nechcete každý deň zaoberať opravou zotretého laku, bude vašim potrebám zodpovedať práve tento variant s dlhotrvajúcim efektom. Gélové nechty nie sú pre každého tým pravým orechovým. Ak by ste chceli zachovať vaše nechty bez poškodenia, potom vyskúšajte tento produkt, ktorý vytvára efekt podobný gélovým nechtom. Lesklé laky na nechty O.P.I. budú vyzerať dobre pri každej príležitosti, či už chcete svoje nechty urobiť krajšie na svadbu, dovolenku, alebo len tak pre radosť.

Kľúčové vlastnosti laku na nechty OPI Nail Envy Bubble Bath 15 ml

  • Gélový lak na nechty O.P.I.
  • Lesklátextúravynikne pri každej príležitosti
  • Farba laku na nechty O.P.I. je ružová
  • Dlhotrvajúci efekt
  • Vyživuje nechty
  • Lak na nechty O.P.I. dostanete s objemom 15 ml

Zloženie

Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Tribenzoin, Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer, Isopropyl Alcohol, Tosylamide/Epoxy Resin, Stearalkonium Hectorite, n-Butyl Alcohol, Sucrose Acetate Isobutyrate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Citric Acid, Methicone, Dimethicone, Titanium Dioxide (CI 77891), Yellow 5 Lake (CI 19140), Red 6 Lake (CI 15850), Iron Oxides (CI 77499).

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Efekt Vyživujúci

Určenie

Určenie Dámske
Kód:  DEKO4894
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4064665205817

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06