Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

OPI Infinite Shine Sage Simulation 15 ml

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OPI Infinite Shine Sage Simulation 15 ml

Zakladáte si na pekne upravených nechtoch? Lak na nechty O.P.I. vám pomôže robiť parádu. Gélové nechty môžu byť niektorým ľuďom nepríjemné. Ak by ste chceli zachovať vaše nechty bez poškodenia, potom vyskúšajte tento produkt, ktorý má efekt podobný gélovým nechtom. Klasický lak na nechty, ktorého textúra je metalická O.P.I. bude vyzerať štýlovo pri každej príležitosti, či už chcete mať krásne nechty iba na dovolenku či svadbu alebo každý deň.

Zásadné prednosti laku na nechty OPI Infinite Shine Sage Simulation 15 ml

  • Gélový lak na nechty O.P.I.
  • Metalická textúra, s ktorou urobíte zaručene parádu
  • Farba laku na nechty O.P.I. je modrá
  • Lak na nehty O.P.I. je vyrobený s objemom 15 ml

Zloženie

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Synthetic Fluorphlogopite, Stearalkonium bentonite, Mica, Benzophenone-1, Silica, n-Butyl Alcohol, Diacetone Alcohol, Trimetylpentanediyl Dibenzoate, Phosphoric Acid, Sorbic Acid, Tin Oxide, Styrene / Acrylates Copolymer, Aluminum Powder (CI 77000), Iron Oxides (CI 77491, CI 77499), Titanium Dioxide (CI 77891), Yellow 5 (CI 19140), Ferric Ammonium Ferrocyanide (CI 77510).

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 15 ml

Typ laku

Typ laku Klasický

Textúra

Textúra Metalická

Vlastnosti

Efekt Gélový
Farba Modrá
Kód:  DEKO5826
Produktové číslo:  4064665090420

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06