Obnoviť stránku

OPI Infinite Shine On Another Level 15 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

OPI Infinite Shine On Another Level 15 ml

Pekne upravené nechty na prvý pohľad vypovedajú mnohé. Lak na nechty OPI vás určite v tomto ohľade poteší. Ak sa nechcete každý deň trápiť s opravou olúpaného laku, predstavuje pre vás tento variant s dlhotrvajúcim efektom ideálnu voľbu. Gélové nechty nie sú vhodné pre každého. Ak by ste chceli zachovať vaše nechty bez poškodenia, potom skúste tento produkt, ktorý vie vytvoriť efekt gélových nechtov. Klasický lak na nechty, ktorého textúra je mliečna OPI sa hodí na každú príležitosť, či už chcete mať krásne nechty pár dní cez leto alebo každý deň celý rok.

Lak na nechty OPI Infinite Shine On Another Level 15 ml ...
Lak na nechty OPI Infinite Shine On Another Level 15 ml ...

Hlavné vlastnosti laku na nechty OPI Infinite Shine On Another Level 15 ml

  • Gélový lak na nechty OPI
  • Mliečna textúra, s ktorou nemožno šliapnuť vedľa
  • Farba laku na nechty OPI je ružová
  • Dlhotrvajúci efekt
  • Lak na nehty OPI dostanete s objemom 15 ml

Zloženie

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, ISOPROPYL ALCOHOL, ACRYLATES/HYDROXYESTERS ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, METHICONE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 6 LAKE (CI 15850), RED 7 LAKE (CI 15850)].

Parametre a špecifikácia

Typ laku

Typ laku Klasický

Textúra

Textúra Mliečna

Vlastnosti

Efekt Gélový, Dlhotrvajúci
Farba Ružová

Objem

Objem 15 ml
Kód:  DEKO7443
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4064665106244

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18