Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

OPI Infinite Shine Basic Baddie 15 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
15,90 €

OPI Infinite Shine Basic Baddie 15 ml

Pekne upravené nechty zohrávajú dôležitú úlohu pri prvom dojme. Lak na nechty OPI vás určite v tomto ohľade poteší. Ak máte dosť lakov na nechty, ktoré sú na druhý deň olúpané, predstavuje pre vás tento variant s dlhotrvajúcim efektom vhodnú voľbu. Gélové nechty nemusia byť každému príjemné. Ak si chcete zachovať zdravé nechty, potom vyskúšajte tento produkt, ktorý vie vytvoriť efekt gélových nechtov. Klasický lak na nechty, ktorého textúra je mliečna OPI bude vyzerať štýlovo pri každej príležitosti, či už ide o niečo konkrétne, alebo si len chcete urobiť radosť.

Lak na nechty OPI Infinite Shine Basic Baddie 15 ml ...
Lak na nechty OPI Infinite Shine Basic Baddie 15 ml ...

Hlavné prednosti laku na nechty OPI Infinite Shine Basic Baddie 15 ml

  • Gélový lak na nechty OPI
  • Mliečna textúra, s ktorou nemôžete šliapnuť vedľa
  • Farba laku na nechty OPI je hnedá
  • Dlhotrvajúci efekt
  • Lak na nehty OPI je vyrobený s objemom 15 ml

Zloženie

ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, TOSYLAMIDE/EPOXY RESIN, ISOPROPYL ALCOHOL, ACRYLATES/HYDROXYESTERS ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, METHICONE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, [MAY CONTAIN/PEUT CONTENIR/+/-: TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), IRON OXIDES (CI 77491), IRON OXIDES (CI 77499), YELLOW 5 LAKE (CI 19140)].

Parametre a špecifikácia

Typ laku

Typ laku Klasický

Textúra

Textúra Mliečna

Vlastnosti

Efekt Gélový, Dlhotrvajúci
Farba Hnedá

Objem

Objem 15 ml
Kód:  DEKO7441
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4064665106220

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14