Obnoviť stránku

OPALESCENCE Whitening Toothpaste 133 g

4,7 48 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
9,70 €
Pri kúpe 1 ks 9,70 €/ks
Pri kúpe 2 ks 9,40 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 9,20 €/ks

OPALESCENCE Whitening Toothpaste 133 g

Ak chcete zabrániť opätovnému zafarbeniu zubnej skloviny po profesionálnom vybielení zubov, vyskúšajte pastu Opalescence Whitening Toothpaste. Táto bieliaca zubná pasta umocňuje účinky bielenia a dlhodobo ich zachováva. Pritom je vďaka nízkej abrazivite šetrná k zubom a je vhodná na každodenné používanie. Zubná pasta zbavuje zuby nečistôt, plaku a nežiaduceho zafarbenia. Minimalizuje vznik zubného kameňa a pomáha posilňovať zubnú sklovinu. Štúdie ukazujú asi 4,8 × väčšiu absorpciu fluoridov sklovinou ako u väčšiny pást známych značiek. Poteší vás jej príjemná mätová príchuť, ktorá zanechá vo vašich ústach osviežujúci a chladivý pocit.

Kľúčové vlastnosti zubnej pasty Opalescence Whitening Toothpaste

  • Bieliaca zubná pasta Opalescene s osviežujúcou mätovou príchuťou
  • Odstraňuje povrchové pigmentácie a zároveň nepôsobí abrazívne na sklovinu
  • Opalescence Whitening Toothpaste zbavuje zuby nečistôt, plaku a nežiaduceho zafarbenia
  • Zamedzuje opätovnému zafarbeniu zubnej skloviny po profesionálnom vybielení zubov (efekt vybielenia vydrží oveľa dlhšie)
  • Pomáha posilňovať zubnú sklovinu
  • Vhodná na každodenné použitie
  • S obsahom vyššieho percenta aktívnych látok
  • Rýchle a účinné uvoľňovanie fluoridov
  • Zubná pasta Opalescence zanecháva svieži a chladivý pocit v ústach

Použitie:
Naneste malé množstvo pasty na zubnú kefku a čistite zuby aspoň 2 minúty minimálne 2 × denne. U detí do 2 rokov pastu používajte iba po konzultácii s detským alebo zubným lekárom. U detí do 6 rokov dohliadnite na to, aby pastu neprehĺtali a riadne si ústa vypláchli.

Zloženie:
Glycerín, Water (aqua), Silica, Sorbitol, Xylitol, Flavor (aróma), Sodium Lauryl Sulfate, Poloxamér 407, Carbomer, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, Sodium Hydroxide, Sucralose, Xanthan Gum, CI 42090, CI 19140, CI 77019, CI 77891.


Zloženie

Glycerín, Water (aqua), Silica, Sorbitol, Xylitol, Flavor (aróma), Sodium Lauryl Sulfate, Poloxamér 407, Carbomer, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, Sodium Hydroxide, Sucralose, Xanthan Gum, CI 42090, CI 19140, CI 77019, CI 77891.

Parametre a špecifikácia

XXL balenie

XXL balení Nie

Typ zubnej pasty

Typ zubnej pasty Pre fajčiarov

Vlastnosti

Vlastnosti S bieliacim účinkom, Ochrana skloviny, Ochrana pred zubným kazom

Objem a príchuť

Objem 133 ml
Príchuť Mentolová
Kód:  ZUB946
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  883205029492

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07