Obnoviť stránku

ONCLÉ BIORGANIC Intímny čistiaci olej bezoplachový 100 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ONCLÉ BIORGANIC Intímny čistiaci olej bezoplachový 100 ml

Intímny gél ONCLÉ BIORGANIC je vhodný na každodennú starostlivosť o intímne partie. Vďaka 100 % prírodnému zloženiu je čistiaci olej veľmi šetrný a podporuje prirodzenú obranyschopnosť kože. Súčasťou zloženia ONCLÉ BIORGANIC intímneho čistiaceho oleja je biolín, kyselina mliečna, kokosová voda alebo jojobový a bavlníkový olej. Intímny gél ONCLÉ BIORGANIC obsahuje sviežu vôňu citrusového esenciálneho oleja. 

Kľúčové vlastnosti ONCLÉ BIORGANIC bezoplachového intímneho čistiaceho oleja 

  • Intímny gél ONCLÉ BIORGANIC je na prírodnej báze
  • Obsiahnutý biolín podporuje prirodzenú mikroflóru a ochranu kože
  • ONCLÉ BIORGANIC Intímny čistiaci olej je bezoplachový
  • Čistiaci gél je vhodný na každodenné použitie

Použitie: 
Intímny gél ONCLÉ BIORGANIC naneste na telo a pomocou obrúska starostlivo zbavte pokožku všetkých nečistôt. Je vhodný na každodennú starostlivosť o intímne miesta alebo tiež osvieženie na vašich cestách. Pred použitím dôkladne pretrepte. 

Zloženie

Aqua, Citric Acid, Gluconic Acid, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Lactic Acid, Simmondsia Chinensis Seed Oil, propanediol, Tartaric Acid, Inulín, Coco-Glucoside, Parfum, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Cocos nucifera Water, Potassium Sorbate, Benzoan sodný.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

XXL balenie

XXL balení Nie

Počet kusov

Počet kusov 1 ks
Kód:  INT055
Produktové číslo:  8595686303566

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08