Obnoviť stránku

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Bamboo Comb C4

4,3 46 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Bamboo Comb C4

OLIVIA GARDEN je svetoznáma spoločnosť vyrábajúca pomôcky pre kaderníkov. Veľmi kvalitné a precízne vyhotovenie, využitie nových technológií pri výrobe aj dlhoročná spolupráca so svetovými kaderníkmi zaručujú, že s výrobkami tejto značky budete vždy úplne spokojní.
Hrebeň OLIVIA GARDEN Bamboo Comb Healthy Hair C4 patrí do série Helthy Hair - Healthy Planet. Hrebene z tejto série sú vyrábané z bambusu, aby sa zamedzilo odlesňovaniu planéty. Bambus je pevnejší, ľahší a odolnejší proti poškodeniu ako drevo, ale zároveň rastie omnoho rýchlejšie a preto ho možno považovať za 100 % obnoviteľný zdroj.Tento štýlový bambusový hrebeň má antistatické vyhotovenie. Kefa je šetrná k vlasom aj pokožke hlavy a zároveň podporuje ich ľahké rozčesávanie. Hrebeň je len 15 cm dlhý, a tak ho môžete mať vždy po ruke, je úplne ideálne do kabelky.
Parametre a špecifikácia:
Materiál:
bambus
Rozmery:
dĺžka 15 cm
šírka 5 cm
dĺžka zubov 3 cm
3 zuby na 1 cm
Vhodné pre:
všetky typy a dĺžky vlasov
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Hnedá

Typ hrebeňov a kief

Typ hrebeňa/kefy Hrebeň

Vlastnosti hrebeňov a kief

Vlastnosti hrebeňa/kefy Antistatická

Typ vlasov

Typ vlasov Dlhé vlasy, Všetky typy vlasov
Kód:  KSPO058

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18