Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Bamboo Comb C1

4,8 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

OLIVIA GARDEN Healthy Hair Bamboo Comb C1

OLIVIA GARDEN je svetoznáma spoločnosť, ktorá vyrába pomôcky pre kaderníkov. Veľmi kvalitné a precízne prevedenie, využitie nových technológií pri výrobe a dlhoročná spolupráca so svetovými kaderníkmi zaručujú, že s výrobkami tejto značky budete vždy úplne spokojní.

Hrebeň OLIVIA GARDEN Bamboo Comb Healthy Hair C1 patrí do série Helthy Hair – Healthy Planet. Hrebene z tejto série sú vyrábané z bambusu, aby sa zamedzilo odlesňovaniu planéty. Bambus je na rozdiel od dreva pevnejší, ľahší a odolnejší voči poškodeniu, ale zároveň rastie omnoho rýchlejšie, a preto ho možno považovať za 100 % obnoviteľný zdroj.
Tento štýlový bambusový hrebeň má antistatické prevedenie. Hrebeň je šetrný k vlasom aj pokožke hlavy a zároveň podporuje ich ľahké rozčesávanie. Hrebeň je len 15 cm dlhý, a tak ho môžete mať vždy poruke. Je úplne ideálne do kabelky.

Parametre a špecifikácia:

Materiál:

  • Bambus

Rozmery:

  • Dĺžka 15 cm
  • Šírka 4 cm
  • Dĺžka zubov 2,5 cm
  • 5 zubov na 1 cm

Vhodný pre:

  • Všetky typy a dĺžky vlasov
 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Drevená

Typ hrebeňov a kief

Typ hrebeňa/kefy Hrebeň

Vlastnosti hrebeňov a kief

Vlastnosti hrebeňa/kefy Antistatická

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov
Kód:  KSPO347

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06