Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

OLD SPICE Wolfthorn Gamer Sada 300 ml

3,0 1 hodnotení

OLD SPICE Wolfthorn Gamer Sada 300 ml

Každého moderného muža poteší darčeková súprava OLD SPICE Wolfthorn Gamer Set. Neodolateľná mužná vôňa v tuhom dezodorante a sprchovom géle je balená v darčekovej krabičke s dizajnom gamera. Súprava OLD SPICE Wolfthorc Gamer je vhodná ako pri športovej námahe, tak pri dobrodružných výletoch. Je charakteristická mužnou vôňou Wolfthorn s mandarínkou, pomarančom a šťavnatými tropickými tónmi. Táto vôňa je určená pre mužov, ktorí sa nezľaknú vlastnej mužnosti.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy OLD SPICE Gamer Set

  • Darčeková súprava OLD SPICE Wolfthorn Gamer Set poteší každého moderného muža
  • Obsahuje sprchový gél a tuhý dezodorant
  • Je balená v darčekovej krabičke s dizajnom gamera
  • OLD SPICE Gamer Set je dokonalým doplnkom pri športovej námahe aj dobrodružných výletoch
  • Vyznačuje sa mužnou vôňou Wolfthorn s mandarínkou, pomarančom a šťavnatými tropickými tónmi

Sprchový gél Old Spice Wolfthorn

Pánsky sprchový gél a šampón 3v1 OLD SPICE Wolfthorn dôkladne odstraňuje nečistoty z povrchu pokožky, vlasov aj tváre a zároveň blokuje nepríjemné telesné pachy. Dodáva dlhotrvajúci pocit sviežosti a energie. Sprchový gél rozmaznáva vašu pokožku bohatou a veľmi jemnou penou. Prevonia vašu pokožku príjemnou mužskou vôňou Wolfthorn s mandarínkou, pomarančom a šťavnatými tropickými tónmi. Je inšpiratívnou vôňou pre mužov, ktorí vedia, ako správne voňať. Osviežujúci sprchový gél s príjemnou pánskou vôňou ideálne dopĺňa dezodoranty z rovnakej série. So sprchovým gélom OLD SPICE Wolfthorn vyhráva čistota, sviežosť a príjemne prevoňaná pokožka.

Tuhý dezodorant Old Spice Wolfthorn

Účinný tuhý dezodorant OLD SPICE Wolfthorn vám prináša príjemnú osviežujúcu vôňu Wolfthorn s mandarínkou, pomarančom a šťavnatými tropickými tónmi. Je to vôňa pre mužov, ktorí vedia, ako správne voňať. Nesklame vás v boji s telesným zápachom a vlhkosťou v podpazuší vďaka technológii postupného uvoľňovania. Celý deň budete sviežo voňať a vašu príjemnú vôňu ucítia aj ostatní. Praktickú veľkosť a jednoduché použitie deodorantu OLD SPICE Wolfthorn oceníte aj pri cestovaní.

Obsah balenia:
Tuhý dezodorant 50 ml
Sprchový gél 250 ml

Zloženie

Tuhý Dezodorant: Dipropylene Glycol; Aqua; Propylene Glycol; Sodium Stearate; Poloxamine 1307; PPG-3 Myristyl Ether; Limonene; parfum; Tetrasodium EDTA; linalool; Citral; Citronellol; Geraniol; Penta- Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; CI 42090, Sprchový Gél A Šampón: Aqua; Sodium Lauryl Sulfate; Cocamidopropyl Betaine; Sodium Chloride; parfum; Benzyl Alcohol; Sodium Benzoate; Sodium Citrate; Sodium Xylenesulfonate; Sodium Salicylate; Citric Acid; Disodium EDTA; Sodium Hydroxide; CI 42090; CI 17200

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 300 ml

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Dezodorant, Sprchový gél
Kód:  KSDS2153
Produktové číslo:  8700216131803

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18